Find ud af om jeg bestod eksamen...

Trænede glutes i går: Øvelser

Man får ikke en god røv af at sidde på den, det har jeg efterhånden fået ind i knolden. 1. december 2013 kan jeg som certificeret personlig træner også lære DIG hvordan du får en god en at sidde på, men indtil da, må dette gøre det:

Desktop

Jeg har mere tid til at træne nu, hvor jeg har fået et overblik over min arbejdssituation med nyt job, skole og mine andre projekter. Derfor kan jeg også bedre fokusere på enkelte grupper og ikke hele kroppen. Det er klart det bedste resultatmæssigt, for mig. Det er bare ikke alle der har tid til at træne hver eller hveranden dag, så derfor kan det være nødvendigt at træne flere muskelgrupper end to eller tre, når man er til træning.

TIP: Skulpturer din six pack med en bold – klik her 

I lørdags, trænede jeg så mave, lænd, baglår/numse. Meningen var, at jeg egentlig ville træne balder alene, og så tage en powerwalk, men jeg kan godt lide at smide noget mave ind mere eller mindre hver gang jeg træner. Dette program tog en time præcis.

Mave: Abdominal bench
Screen Shot 2013-05-07 at 8.17.45 AM
Start med to sæt uden vægt. {opvarmingssæt}.Abdominal bench, med en ti kilos vægtskive foran bryst/maven. Øg fra 0 til 5 til 10 kilo per sæt, hvis du ønsker. Du skal holde skiven med begge hænder og ikke lade den hvile på din mave. Du kan sætte den den med den hældning du ønsker – jo mere hældning, jo sværere.
3 sæt a 20 rep.  

Mave/Bold:

356035_large

SwissBallPike
Er den for hård? Prøv med denne, en lettere udgave:
Du skal gøre det nogle gange før du “fanger” den, hvis din core ikke er stærk. Giv ikke op, når du lære at balancere, er det fordi du fanger den og din core bliver arbejdet igennem.
1003-stability-ball-jackknife-preview2 sæt a så mange man kan rep per gang
Swiss ball planken:
IMG_8908-step-2Skub den længere væk fra dig hver gang. Jo mere du skubber den væk fra dig, jo sværere bliver det. Det er tricket. Giv kroppen noget at arbejde med.
To sæt a så længe du kan

TIP: Se alle mine træningsvideoer her 

Rykker stille og roligt hen til lænd og bagdel.
45-degree extension bench for glutes, lidt hamstrings og lænd:
mary_BackExtensionMan behøver ikke bruge vægtstangen som hun gør, men hvis du er i tvivl om hvordan den bruges, spørg der hvor du træner. Een ting er sikkert, du skal ikke hoppe af, før det brænder! 
Tre sæt a 15-20 rep

Næste øvelse blev så til stiff legged barbell deadlift. Her er en super side, med beskrivelse  af hvor den rammer, hvordan man gør, og så videre.

Stiff_Leg_Barbell_Deadlift1

Tre sæt a 12-15 rep. Start med lav vægtskive antal eller slet ingen. Byg op med flere per sæt. Tungere og tungere.

To øvelser mere, og så hjem.

Leg curls:
3-4 sæt & 8-12 reps. Det gør jeg :) Husk det skal altså gøre så ondt at du rammer muren ved den sidste. Ellers spilder du sgu tiden. Træn hårdt! 

Lunges og så slut. Her øger jeg også vægten ved hver sæt.
Se videoen her:

3 sæt a 8-12 reps

Stræk ud eller lad være. Jeg gør faktisk aldrig. Men det er bare mig.
Det er vigtigere at varme op, synes jeg.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find ud af om jeg bestod eksamen...