Hårløs

Min ønskeliste til køkkenet

ØNSKER MIG!

Jeg bruger hvertfald 10-20 minutter dagligt på at surfe madsites. Jeg falder ofte over lækre retter eller drinks, der kræver noget “bad ass” køkkenudstyr. Noget af det har jeg ikke, eftersom jeg er en rookie på madområdet.
For eksempel:
Hvor mange retter er jeg lige gået glip af uden en god foodprocessor? Mine venner hos OBH NORDICA har en fremragende en, der har både en blender OG en processor, den kunne jeg godt tænke mig.
Jeg kunne også godt tænke mig en god espresso maskine til min frozen yogurt kaffedessert, jeg laver med min ismaskine fra OBH Nordica.
Jeg kan desværre ikke linke lige nu, da der sker noget mærkeligt og linket peger forkert, men man kan gå ind på OBH Nordicas hjemmeside obhnordica.dk og søge i søgefeltet.
Jeg mangler også nogle gode knive…big time. Ja, jeg kunne blive ved. Så vidt jeg erindrer, har jeg nogle varer til gode hos OBH Nordica, så det er nok nu jeg skal slå til :)
Mange af mine køkkenting er OBH, så jeg synes der er noget cool i at holde {køkken} stilen, ikke?

I øvrigt, OBH Nordica har indgået et samarbejde med Selena der har stiftet Stop Spild af Mad. Det er da et super initiativ! Se det her

 

1 kommentar

  • Anonym

    Husk at dele is opskrifter – dem er jeg meget interesseret i. Har selv processoren, den er god.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårløs