Kira & Chokoladefabrikken

Vigtig info om kosttilskud!

Screen Shot 2013-03-11 at 8.23.49 PM

Jeg fandt lige denne artikel om kosttilskud, måske kan det have interesse:

POLITIKEN

Jeg har selv købt fra udlandet, og det er Shredded og Detonator. Shredded er lovlig i Danmark ud fra mine undersøgelser, men Detonator er ikke, fordi det indeholder Synephrine. (Synefrin).
Synefrin bliver ofte angivet som “citrus ekstrakt” og efedrin som “Ma Huang”og altså ikke som synefrin og efedrin. Efedrin er også ulovligt i DK. Skal lige sige, at der er efter min opfattelse ikke efedrin i Detonator. 

Læs mere om Therma Power på anti doping listen her, som også indeholder ovennævnte.

Nu er det måske lidt underligt at jeg omtaler Detonator negativt, men det er faktisk ikke meningen. Meningen er, at jeg før har omtalt produktet her på siden og derfor også føler mig forpligtet til at være ærlig omkring det, hvis/når jeg finder ud af nogle ting, der kan have indflydelse på jer :)

 

1 kommentar

  • sus

    vidste godt thermo power var forbudt. men jeg spiser lepigen x . 6 om dagen. (2stk 3x dagligt) nogle du kender til? eller kan du anbefale andre? vil jo helst ikke bruge penge på noger der skader mere end det gavner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kira & Chokoladefabrikken