Cardio før eller efter styrketræning eller en hel anden dag?

Hvorfor overhovedet tage kosttilskud?

IMG_3031

Det skal jeg sige jer: Meget kosttilskud hjælper dig helt lovligt og uden kropslige kvaler med at opnå de resultater du gerne vil have, hvad enten du vil tabe dig eller bygge muskler. Hvorfor ikke hjælpe kroppen til at gøre det den gør allerede? Du vil gerne have nogle resultater og dem kan du få hurtigere ved at give kroppen det rigtige på det rigtige tidspunkt.
Jeg vil prøve at sammensætte en guide over hvad man skal spise/drikke før træning og før konditionstræning og ikke mindst efter. Det kan måske give et indblik i, hvorfor det er en god ide.
Jeg vil da hellere have resultater hurtigere end langsommere, hvis det ikke overbelaster min krop eller ødelægger den.
Så ja, hvorfor ikke?
:)

7 kommentarer

 • Agnethe

  Jeg har ledt efter guiden men er den blevet færdig? Måske du kunne linke til produkterne på http://www.helsepriser.dk for prissammenligning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Ja, tak. Sådan en guide vil jeg blive rigtig glad for. Overvejer fx at købe no x plode uden koffein, men jan ikke blive klog på om man skal træne med en hvis intensivitet eller hyppighed for at det ikke giver en negativ effekt istedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helen

  Det indlæg glæder jeg mig meeget til :-) Et ønske herfra vil være, at du linker til et produkt efter du måske har skrevet om dets virkning, og hvornår det bør tages… altså før eller efter træning eller både før og efter.

  Glæder mig til at læse dit indlæg. God dag.

  KH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidija

  Ja tak :) Glæder mig til at læse mere om det …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fantastisk! det glæder jeg mig til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Det glæder jeg mig også til at høre mere om. Følger din blog og finder den meget inspirerende. Mangler selv at smide 4kg, men det virker efterhånden umuligt – så lidt hjælp ville være dejligt for at komme i mål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil glæde mig til at læse din guide, kan jo være noget af en jungle at finde ud af :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cardio før eller efter styrketræning eller en hel anden dag?