Kære læsere: Vi sadler om

“So I was wondering, how do you comb your hair so the horns dont show?”

Desktop

Jeg har spammet min frisørs indbakke med to forskellige frisurer i mange forskellige udgaver. Den ene meget kort, og den anden denne her, som indlysende var det, valget faldt på.
Jeg vil egentlig gerne ha eksperimenteret lidt mere, men min kæreste mener jeg er for gammel til den frisure jeg gerne ville have. Suk, mænd har vel også noget at skulle ha sagt, når det kommer til den de skal vågne op ved siden af. Har jo ikke lyst til at skræmme ham fra morgenstunden ;)
Jeg bliver ordnet af New Cut, eller rettere mit hår bliver, og det er jeg faktisk rigtig godt tilfreds med. Jeg er også meget godt tilfreds med at blive mødt med mig selv, når jeg går ind ad døren….Joke! Eller…haha!

Mine øjenbryn får jeg lavet hos qura.dk, og vi er i gang med den helt store tur. Om ikke så længe skal jeg ha 3D hår på øjenbrynene, det er jeg mægtig spændt på, og så skal de laves lidt bredere.

IMG_0613 IMG_0614

IMG_0642 IMG_0648 IMG_0652

IMG_0662 IMG_0664

IMG_0655

IMG_0654

 

 

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære læsere: Vi sadler om