Fordele og ulemper ved diæt

Do.s & Dont.s: Hår, hår, hår!

Lidt om hår!
Jeg har haft så mange frisurer gennem livet, men her er nok en, I ikke har set på mig længe. Dengang i 2005 hvor det hele røg :)

REN RETRO!

Kira Eggers 08.07.2005

Kira Eggers
08.07.2005

Min daværende kæreste tilbød mig 100.000 for at klippe det hele af igen da det var vokset ud, tror nok han havde gloet lidt, hvis jeg havde gjort det, og han var HELT sikkert blevet 100.000 fattigere for jeg havde holdt ham oppe på det :D

Jeg har langt hår nu, og sådan tror jeg det fortsætter med at være. Måske tilbage til page, men så heller ikke kortere :) Mit hår er jo lidt fesent, så for mig, er extensions ret nyttige – de giver fylde, flow og gør bare en frisure det meget pænere. Jeg føler mig mere feminin, uden tvivl, når jeg har mere hår på hovedet end mit eget. Jeg er MISUNDELIG på dem med stor hårpragt.

img_4489unnamed

De gange jeg har fået extensions har det været en ret spontan beslutning. Jeg har ikke sat mig særlig meget ind I, hvad det egentlig vil sige, og hver gang er jeg endt med et mere eller mindre ødelagt hår.
Jeg har ikke lige haft tålmodigheden til at sætte mig ind I det, og det er selvfølgelig en smule ærgeligt når man står der, med hår der hænger som smeltet pizzatopping.
Jeg har også haft clip ons, mest til når jeg skulle noget, og selv om jeg har været glad for den løsning, så er det bare ikke noget der passer ind I en travl livsstil.
Hvis du overvejer extentions, vil jeg lige give dig nogle råd, som jeg har taget til mig, I forbindelse med, at jeg har fået sat hår på af Motiba og Haitalk Danmark.

img_2774  img_2369 img_2353

img_4806

img_2835

 

Når du skal vælge hår:
Tænk over, længden. Det skal altid være et godt stykke længere, for du skal altid medregne, at håret skal klippes til, så det passer til dit eget hår og hoved

Tænk over farven. Her er der rigtig mange muligheder. Du kan vælge at få striber I dine extensions eller helt ensfarvet. Det er faktisk helt op til dig. Meningen er jo, at du skal have så meget frihed som muligt, som ser naturligt ud
Vedr. Naturligt: Vælg naturligt hår, men gå ikke efter billige løsninger hvis du kan lade være. Det er bedre at støtte dem der får håret etisk forsvarligt som blandt andet Hairtalk hvor det er folk der donerer håret til indiske klostre der så sælger det videre og dermed får donationer den vej

Hvordan skal du bruge håret? For mig, er det vigtigt at tænke over, hvordan håret skal bruges fremadrettet. Skal det kunne sidde oppe I en bun? Er det mest need? For mig, er det mest oppe da jeg træner en del og skal have det væk fra ansigtet. Her er det vigtigt at det er sat I, således man ikke kan se tapen. Derfor skal man også lige sige dette til sin frisør når man skal have sat dem på, da man kan risikere at de vender forkert til formålet. I det hele taget, kommuniker med din frisør om dine ønsker og behov – der er heldigvis så mange muligheder

Så naturligt som muligt må være den ideelle løsning.
Jeg synes det er rigtig dejligt at jeg kan behandle det som mit eget. På alle måder. Det eneste jeg har glemt løbende, er at putte det I elastik når jeg sover hvilket resulterer I, at det fine tape man ellers ikke kan se, vender lidt rundt så de skal lægges ned igen. Ligesom sådan en spegepølse der har ligget I solen :D
Det er dog let nok med lidt vand

Tapen er så fin og tynd og lækker fordi den ikke kan ses. Ret imponerende! Men det skal skiftes senest 2 måneder efter man har fået det sat I, hvis ikke det skal gøre skade på ens hår. Mellem 6-8 uger. Hvis nogle af totterne skulle dratte af undervejs, gem dem for de kan genbruges!

Man skal gemme sit hår, fordi det kan sættes på igen og igen. Op til flere gange kan det genbruges, så stærkt er det! Frisøren retter det til, så det passer til dit hår og længde også så det vokser med, så de hår hele tiden får længde på, hvis det er det du ønsker

Det gode er, at limen på tapen bliver fjernet op opløst og så bliver extensions enten taget forsigtigt af eller sat på igen. På den måde, er dit hår beskyttet og ingen har trukket uhensigtsmæssigt I det under udtagning.

Det er en god ide altid at bruge de produkter du får med/tilkøber for det giver garanti på håret. Desuden er det skånsomt for netop extensions. Jeg er vil med den serum der følger med, den giver håret glans og det bliver ekstra smukt at se på I det daglige. Produkterne er vigtige fordi de hjælper til at de hår holder langt ude I fremtiden

Hvis du gerne vil have mere at vide om produkter og hår, kan du kontakte Hairtalk der altid sidder klar med nærmeste forhandler og svar således du får lige præcis det hår du har drømt om

Jeg elsker personligt det er så let at lege med. Man kan alt det med det, du kan med almindeligt hår

Hvis du bor I KBH kan du blandt andet få sat det på hos Frisør Motiba Clinique I Brønshøj hvor du også kan få lavet opfølgninger samt få dit hår farvet så det matcher eller omvendt.

Her er billederne fra før efter, samt lidt fra diverse stunder I selskab med mit lækre hår.
unnamed-1
Som det ses, fik jeg det klippet op, således det har nogenlunde samme længde som mit, men bare er meget tykkere. Det vil også sige, at det er pænere både nede og oppe fordi der er noget fylde. 

screenshot-2016-11-10-19-27-41
screenshot-2016-11-10-19-27-58
screenshot-2016-11-10-19-30-12

Vådt/tørt. Håret kan tåle ret meget, så længe du passer på det. TIP: Når du har vasket det, føntør det (ikke med hovedet nedad) og sov aldrig med det vådt. Det har hår og tape ikke godt af, når du har extensions i.

VIDEO:

KLIK HER for mere fra hairtalk Danmark

I samarbejde med hairtalk danmark & Motiba

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele og ulemper ved diæt