Det er da helt pea-nuts

 

Desktop2 kopi

JEG er landet i Singapore. Nyder lidt snacks på Raffles Hotel, inden jeg skal i seng. Jeg bor ikke her, men synes her er en fantastisk atmosfære.
Klokken er mange her, og da vi er syv timer foran jer, vil jeg med sikkerhed være plaget af jetlag de næste par dage. Det er alligevel kinesisk nytår, så jeg vil under alle omstændigheder være tvunget til at slappe af, da mange steder har lukket.

Ja, jeg sidder her og spiser peanuts og de vil have at jeg smider skallerne gulvet. Sikken et svineri. Det er så en tradition jeg ikke helt var klar over. :-)

Jeg har valgt et hotel med et fitnesscenter OG jeg spiste små snacks på flyveturen hertil. Det var en god ting, for maden på flyet var ikke noget at skrive hjem om. Riskager i tasken og små bidder mealreplacements skal man ikke kimse af!

Sov godt, når I kommer dertil.

Kh. Kira

(29 grader eller noget)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *