Av - det stikker!!

Flækker neglene? Det gør mine, og her er løsningen

Jeg har ikke forstået, hvordan mit hår kan vokse og være så sundt som det er, når mine negle er helt ad helvedes til. Jeg har nu fundet ud af, at de to ting, slet ikke hænger sammen på den måde.
Det viser sig, at mine negle flækker i toppen, fordi de er for tørre. Mere præcist, det er fordi der mangler fugt mellem neglepladerne, som Theresa fra ProNails udtrykker det.
Nu smører jeg dem med creme og olie hver dag, og det skulle gerne give dem noget styrke, så de kan blive semi lange uden af flække.
Jeg påfører olie og anti-age creme fra ProNails på neglene inden jeg går i seng. Først olie. så creme. Giv negle men også neglebånd en god omgang olie! Derfra vokser neglene.

Det var også hos Theresa jeg fik lavet mine So Polish som svarer til Shellac. Neglelak der holder i mange uger, hvilket er en fordel, for så skal jeg ikke hele tiden rette og fjerne, men kan  se frem til en travl hverdag uden af at skulle spekulere på om mine negle er præsentable. Flotte/rene/pæne negle er noget vigtigt, da det bærer en vis signalværdi.

{Billede i øvrigt: Jeg elsker Dr. Hauschka og makeup børster fra e.l.f. Ikke mindst, elsker jeg mine nye produkter fra Ole Henriksen.)

2 kommentarer

 • Hej Kira

  Mine negle flækker også i toppen, så jeg tager den til mig, og begynder intensivt at gå i “smørre hænder”-mode fra nu af igen! – Det skal jo bare gøres til en vane, hver aften!

  En andet godt tip fra mig af er at bruge OPI’s Envy med grøn skrift, den er FANTASTISK til vores tynde, svage negle. Du kan se den på min blog her http://lainaslife.wordpress.com/2012/11/27/bedste-base-coat-ever/ i et lille hurtigt indlæg om den.

  Hav en dejlig dag!

  xx Laina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Har du gode råd til håret;)? hurtig vækst.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av - det stikker!!