Din hud er så fin

Hud og krop: Find det, der passer til dig – her er mine favoritter

Gud hvor gør mad meget for ansigtet. Og imod! Jeg kan konstatere, at jeg har den sarteste hud ever! Er jeg så fræk at spise en pizza, selvom jeg har været god i uge/månedsvis, bliver jeg straffet – hårdt og brutalt! Til gengæld er min hud flottere end den nogensinde har været, trods nogle sidespring i ny og næ. Det har bestemt noget med min kost at gøre, ingen tvivl om det.

Dette indlæg er dedikeret skønhed indefra og ud, testet og prøvet af undertegnede.

nails
Næste gang, jeg skal ha ordnet negle, tænker jeg noget i denne stil

Jeg fik en goodiebag for et halvt år siden, med en sæbe fra denne shop. Jeg havde glemt alt om den, men var for fire måneders tid siden, på udkig i mine gemmer af lækre produkter efter noget der kunne hjælpe min hud-irritation.
Det er så først nu, gået op for mig, at den er til kroppen! Glemte lige at læse det med småt. Jeg har fået af vide, at man ikke må skrubbe sig i ansigtet, men at man skal være blid, så jeg har brugt en fugtet natursvamp, og derefter sæbet mit ansigt ind.
Nu har jeg aldrig! Den har gjort underværker! Det gik rigtig stærkt med resultaterne, og jeg har tænkt mig at blive ved med at bruge den. Den holder i øvrigt i evigheder. Min hud ER bare mere frisk og samarbejdsvillig, efter jeg har taget den i brug.

PicMonkey CollageyJeg bruger selvbruner, men foretrækker dem hvor man ikke bliver orange (!) og dem som har relativt hurtigt resultat. Ingen af disse tre blev jeg orange af, men jeg har brugt Gold siden i sommers, og den er jeg rigtig glad for. Naturlig, hurtig glød. Desuden shopper jeg en del i Urtehuset, man føler sig jo nærmest sundere bare ved at gå derind! Sæben er den omtalte fra Issahra og lak er fra e.l.f. De har så mange varianter at jeg ikke helt kan følge med, men her er lidt fra min lak-skuffe.

Dernæst, kastede jeg mig over Mádaras Ultra Rich balm. Også en gave jeg har fået fra Urtekram. Den har vist sig, at være rigtig god ved min hud, jeg er rigtig glad for den. Jeg bruger den kun i ansigtet, ikke på resten af kroppen, det synes jeg den er for lille til.
Du kan se den her.
Jeg har ikke mere tilbage, så jeg må ud og købe den. Det er med at holde fast i de produkter der virkelig virker. Altså holde det godt, men simpelt!
Jeg har også nogle sæber og serum derfra, samt skin tonic og ansigtsrens, det er ikke blevet taget i brug endnu.
Du kan se udvalget her hos Urtekram.

PicMonkey CollagesdfMin mishandlede creme. Den kommer med overalt.

Af makeup, bruger jeg næsten kun e.l.f. og Dr. Hauschka. Dr. Hauschka har såvel som Mádara ansigtscreme med lidt glød i, men der foretrækker jeg Dr. Hauschkas. Jeg synes Mádaras er god, helt bestemt, men den har en underligt duft. Det har jo også noget at sige, ikke :).

Jeg har blandt andet en læbe reparationsstift fra e.l.f., den blødgør læberne. Det er en scrub til læberne.  Ligner en læbestift-køb her.

Til læberne bruger jeg en læbepomade fra Raz-Spa og en fra e.l.f.

Screen Shot 2014-02-16 at 11.23.51 AM

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din hud er så fin