Store arme

Nyt på bloggis

Jeg kan se at der er kommet en del kommentarer ind. Jeg efterstræber mig på at svare dem i morgen. Som I ved, er det jo noget jeg for det meste gør, nogle gange går der bare lidt tid mellem.

Jeg har fået nogle spørgsmål om rygtræning, så det vil jeg lave et indlæg om nu. Det finder du under “fitness” og ellers søg i søgefeltet: Rygtræning, men først i morgen.

For tiden tager jeg:

3 kommentarer

  • Det klæder dig så meget at have tabt dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mateen

    Hej Kira.
    Jeg går lidt og leder et indlæg på din blog, hvor du havde postet en video af nogle maveøvelser man kan lave, ved at bruge en fitnessbold – kan du hjælpe mig med at finde den?

    Tak på forhånd, du er sådan en kæmpe inspirationskilde for mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Kira. tak fordi du er så stor en inspiration! jeg har et spørgsmål vedrørende creatin har prøvet at undersøge sagen men uden held. jeg er 162 cm og vejer dd 78 kg så jeg har stadig lang vej foran mig trods et vægttab på 12 kg siden i sommers. jeg træner 5 gange om både cardio og styrke og jeg synes bare ikke der sker en skid med mine arme! så nu overvejer jeg creatin, er det en dårlig ide eftersom min fedt procent stadig er høj? jeg spiser efter kostplan lavet en af pro så den del skulle der være styr på. håber du har tid til svar :)
    venlig hilsen Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store arme