kulhydrater & proteiner

Glemmer du at drikke vand? Så hjælper det her

Jeg har slet ikke lyst til at drikke vand i denne kulde, men det er jo meget vigtigt, og nu hvor jeg spiser mellem 300-500 gram proteiner om dagen, er det vigtigt at man drikker vand så nyrene kan filtrere affaldstoffer ordentligt.

Måske kan det hjælpe dig? Det hjælper hvertfald mig. Jeg kan fornemmer en mærkbar ændring i mit energi niveau og jeg har mangel på væske mistænkt som værende årsagen.

Det jeg gør, er at have en kande med en halv liter og i den kande er der vand og et sugerør.
Det går stærkt med at få det drukket når man bruger sugerør, man lægger slet ikke mærke til, hvor meget man drikker. Jeg har allerede nu, drukket to liter uden af at tænke over det. Jeg har den med mig når jeg sådan tuller rundt, og så står den på  mit natbord om aftenen. Den har en hank så det er jo smart!

Bare en godt forslag.

Kander kan sikkert købes mange steder, men jeg fandt min i Søstrene Grene og den er perfekt til formålet!
:)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kulhydrater & proteiner