Mens jeg svarer

Nu til noget spændende!

Hvad spiser jeg? Det har I godt nok spurgt om mange gange. Jeg synes det er SÅ svært at svare på, fordi det varierer jo fra dag til dag, afhængig af humør, hvor jeg er, hvor sulten jeg er, og så videre.

Men nu vil jeg prøve at give jer lidt indblik i min kost, så håber jeg at det er godt nok:

Morgenmad består næsten altid af havregyn eller havregrød med mandler, sukrin eller stevia, nogle gange noget skummet mælk på. Jeg tager den fra Lærkevang, for der ved jeg at køerne har gået på græs. Morgenmad er 40 gram havregryn max. Men havregrød med masser af vand, da det mætter.
Mandler fem – seks styks. Eller hampefrø. Lige så gode som mandler bare en god forveksling.

Jeg kan sagtens finde på at tage en proteinshake også, på den måde får jeg både proteiner og kulhydrater at starte dagen op med. Jeg tager noget MK Olie og aronia juice også. Hver morgen.  Jeg husker at drikke vand også.

Mellemmåltid er gerne to-tre riskager med hytteost eller alene hvis jeg er på farten. Jeg putter en skefuld på hver og tomater, rosmarin, salt og peber.
Det kan også være en dåse tun i vand med chili og æggehvider jeg steger på panden med salsa sauce (hot sauce fra Santa Maria da den er sukkerfri) eller andet krydderi. Der er ikke en begrænsning her. Man kan spise tun og æggehvider alt det man vil.

Frokost er afhængig af om jeg er på farten eller ej, men det kan være en proteinbar eller det kan være en shake. Det kan også være rejer og grøntsager, tun, æg (se mellemmåltid) hvid fisk,
skyr med bær. Jeg kan også finde på at spise kartofler i både (laver dem selv) med chili, paprika salt og peber. Max tre, store men jeg binder også meget væske.

Mellemmåltid kan være et stykke ristet rugbrød med sukkerfri syltetøj eller hummus med en halv avokado på. Eller noget af det andet, jeg har nævnt i de andre måltider. Alt efter hvad jeg har lyst til.

Aftensmad kan være hytteost pandekager ELLER hvid fisk, asparges eller kidneybeans på dåse med tun i vand i eller hvid fisk, rød peber og skyr på toppen. Se evt. alle retter under FOOD

Dessert kan være hytteost pandekager, pandekager med SØD og speltmel, sukkerfri is fra ISIS, skyr med bær eller bare noget helt og aldeles usundt!

Kidney beans: Skyld dem for sauce, der er meget sukker i. Eller lav dem fra bunden hvis du har tid.

Avokado, bananer, mandler er sund fedt. Men det skal ikke være noget der fylder for meget i kosten til dagligt hvis man ønsker at holde vægten eller tabe sig.

Der er masser af proteiner i hvid fisk, kylling, kalkun, asparges og grønne lange bønner.  Men spiser du kylling, etc skal det ikke være over 4% i fedt!

Et godt tip: Se på, hvad du spiser. Vælg enten olivenolie på din salat ELLER pinjekerner. Vælg mandler ELLER en hel avokado per måltid eller dag. Min pointe er bare, hvis man spiser meget sund fedt hver dag på een gang, så feder det.

Træner du? Spis protein lige efter. Også gerne før. Det kan være en shake , tun, etc.
Kulhydrater kan være super effektive før træning til at få energi.

 

Kosttilskud, klik her 
Proteinpulver, mm

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens jeg svarer