kæreste-dag.

Jeg kan ikke følge med

Der er spørgsmål fra jer om træningog kost på mail, Facebook, herinde, på TLC Danmarks hjemmeside. Ja, jeg er ikke et orakel, bevares, men jeg deler da gerne min viden. Skal nok svare, (for sådan er jeg), men giv mig liiiige nogle dage. Pew!! :)
TAK for jeres støtte.

Kh. K

Husk: Du kan træne med Helle Nielsen og jeg næste uge. Her kan du få tips og tricks til den rette træning. Der ER ingen genveje til en flot krop, men hvorfor ikke gøre det godt fra starten af? Eller hvad med at få rettet din teknik ind så du rammer plet hver gang?
:) Klik her.

4 kommentarer

  • LotteA

    Hej Kira,
    Jeg synes det er rigtig godt gået af dig. Så programmet på TLC – og synes det var sejt af dig. Og flot at du fortsætter.
    Men læser også at man nu for 1000 kr. kan få 75 minutters tips/fif osv. af jer. Det er jo fuldtstændig umuligt for os menige mennesker at betale det beløb :-( Det synes jeg er lidt ærgerligt. Jeg er enlig mor – og ja – jeg har job, men har end ikke råd til at gå i et almindeligt fitness-center – selvom jeg meget gerne ville. Måtte opgive min træning da jeg blev skilt.
    Men stor ros skal du nu have alligevel – godt gået :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Kære Lotte
      Det kan jeg godt se. Der er dog mange øvelser du kan lave derhjemme :) De ligger under FITNESS på min blog her og er fuldstændig lige så effektive som dem man laver i fitnesscentret.

      Desuden, powerwalk (puls OP!) tre gange om ugen. Det gør underværker og kan gøres i naturen. Kh. Kira

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Hey!

    Læst i et tidligere Blog indlæg at du havde tendens at få væske i kroppen, er dette noget du er kommet af med og i så fald hvordan?

    //Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Både og. Jeg har får det så snart jeg spiser for mange hvide ting (hvede). Jeg får også uro i benene og bliver træt. Jeg ved det ikke men tror jeg er gluten intolerant.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kæreste-dag.