Vind produkter fra Jim Lyngvilds nye skønhedsserie...ja, vind det hele!

du er ikke alene

Der er nogle kampe der er værd at tage. Andre ikke. Jeg taler om træning. Nogle ting behøver vi ikke røre så meget ved, for der er vi måske belønnet fra naturens side.

Men jeg har en ting med arme. De er godt nok ikke nemme for mig at holde. Fedtet sætter sig lige DER, hvis ikke jeg er opmærksom. Det er jeg blevet. Så i dag trænede jeg kun cardio 30 min, mavebøjninger 3-25 stks,  men fire forskellige øvelser for triceps. AV-på den rigtig gode måde. Jeg fulgte blandt denne rutine og lavede armbøjninger også. Mere træning ala Kira: KLIK HER

3 kommentarer

  • Yasmin

    Hej Kira.
    Du er min motivation til at droppe alle de søde ting og gå mere op i motion. Jeg vil derfor spørge dig om hvor mange gange du har trænet om ugen for at nå dit mål og hvilke kostråd kan du give mig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Hej Kira!
    Købte se og hør i dag – og du ser skide godt ud!!!
    Har lige et spørgsmål mth. cardio..
    Hvad er bedst når man skal forbrænde fedt? Hård belastning, mindre belastning. Langsomt tempo eller hurtig tempo?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Det kommer an på hvor mange kulhydrater du spiser. Hvis du spiser mange, kan du crosstraine. I store træk. Men spiser du meget lidt kulhydrat, skal du passe på med at crosstraine og løbe i lunte tempo da du brænder muskler. Vægtløftning: Lette vægte mange reps brænder fedt. Powerwalk mellem 30 min og en time brænder fedt. Jeg powerwalker i centeret. Høj hældning og max speed i kapgang derud af på et løbebånd. #it works.
      Uanset hvad er det godt at veksle mellem cardio øvelser. Måske interval løb et par uger eller en måned og så over til powerwalk. Måske med vægtvest på. Kh. Kira

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind produkter fra Jim Lyngvilds nye skønhedsserie...ja, vind det hele!