bare en lille hilsen ;)

workout: se et par af mine favoritøvelser her – og hvorfor

Denne her video er perfekt! Nicole beskriver den livsstil der følger med dedikeret træning rigtig fint, samt hun demonstrerer også helt perfekt de øvelser (muskelgrupper) jeg aller bedst kan lide, nemlig ryg og skuldre.
Jeg synes en defineret ryg og definerede skuldre er sexet. Det er røvlækkert og jeg anbefaler virkelig at du ser denne video og lader dig inspirere hvis du ønsker mere definition netop de steder. Husk at varme op først :)

2 kommentarer

 • Christina

  Øv øv den video er blevet lukket ned :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  God video.. Inspirerende :-)

  Forsat god træning, glæder mig til at se det program du træner til..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bare en lille hilsen ;)