mascha ved meget om biler!

så er den her som lovet: fedtfattig sommer-dessert med Jell-O!

I spurgte!
Jeg har lovet at jeg ville lave de desserter jeg bruger min Jell-O til og smide opskrifterne på bloggen. Det er ret simpelt, men for at gøre det lidt mere inspirerende, har jeg taget nogle billeder. Se opskrift og galleri her.

Jello-O med bær + hytteost eller skyr 
Jeg køber Sugar Free Jell-O på hjemmesiden dialife.dk. Det er lige meget hvad for een du bruger, men gå efter nul eller FÅ kulhydrater (carbs) og sukkerfri. Jeg bruger hvid chokolade og cheesecake pt.

Jeg tilføjer et par skefulde af Jell-O  i noget vand, rør rundt og sætter i køleskabet i fem minutter.
Derefter, hælder jeg  det ned i en skål og blander med skyr. Jeg rører det godt sammen og    tilføjer efterfølgende bær på toppen. Derefter skal det i køleskabet til det er koldt.

Hindbær + hytteost // blåbær + skyr. Begge blandet med hvid chokolade budding. 

Hvis jeg bruger hytteost er det samme fremgangsmåde.
Ønsker man at tilføje noget mere sødt, kan man tilføje sødemiddel eller sukrin. Man kan som jeg også gør til tider, tilføje protein pulver med smag. Bare en smule, ellers er det overkill.
Altså, som jeg ser det, er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan man kan sammensætte denne ret enkle og heldigvis nogenlunde sunde dessert. Namnam ;)

3 kommentarer

 • Anne

  Ser super lækkert ud – og meget inspirerende :) Er selv godt i gang med det sunde og træningen, og i den forbindelse vil jeg lige høre, om der er et mærke proteinpulver, du kan anbefale? Vil gerne have noget til min smoothie om morgenen, så den kan mætte i længere tid, og til efter træningen. Håber du kan hjælpe mig lidt med din ekspertise :)

  Glæder mig til at se TLC, og hvad resultatet af dit hårde arbejde bliver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Lækkert lækkert lækkert!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mascha ved meget om biler!