summer of love...og dumme marengs

mig? exhibitionist? næææhh, slet ikke!

Jeg er så småt på vej ud af døren, da jeg skal på tv optagelser de næste tolv timer.  I morgen skal jeg så op kl. 9 for at lave nogle andre tv optagelser og derefter til træning.
Når DET er slut, er det hjem i seng, op fredag – til frokostmøde med marketing hos TDC (ikke om arbejde, blot min sædvanlige “jeg plejer mit netværk -ting”), hvorefter jeg skal arbejde et eller andet sted i byen resten af dagen. Hente min kæreste, kører til Hornbæk og op næste morgen og træne. Der fra tager vi så til Jylland.
Vi er inviteret til Kanye West/Jay-Z koncert i MCH lørdag aften. Jeg glæder mig helt vildt!

Er så i Jylland hele weekenden, og så starter det ellers forfra på mandag.

Hvad skal I i weekenden? Ja, jeg vil faktisk gerne vide det ;)

10 kommentarer

  • Kira Eggers

    Nå, jamen så er pinsen da godt fyldt op for de fleste af jer :)
    Den koncert med Kanye I går var simpelthen SÅ fed. Man finder bare ikke et bedre koncertsted en Jyske Bank boksen i Herning. Lyden er simpelthen genial!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan se på bodybuilding.dk at du har gang i et projekt der vedrører noget weightlifting – mega sejt:) Glæder mig til at se hvad det er for noget!
    Jeg selv skal bruge weekenden på masser af træning – lørdag skal Himmel’bjerget’ bestiges med en veninde. I morgen står den på cross training hvorefter jeg tager på Strandbaren i Århus. Så håber vejret holder! God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skal passe min nevø… Den sødeste lille bavian. Søger tilflugt hos min veninde når jeg skal passe, for hun har en datter på samme alder OG have. Det er ikke så fedt at passe en lille knægt med krudt i nummeren på vesterbro. Så vi slår en vandspreder op i haven og lader børnene brænde alt deres krudt af, mens de voksne ligger i havestolene og slikker sol :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, man bliver jo helt forpustet bare af at læse om dit program :) Her står den på karneval i Aalborg :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis

    Min weekend er afskrevet til Crossfit Regionals i Ballerup Super Arena, hvor jeg planlægger at sidde med åben mund og få kuldegysninger, mens en masse kvinder og mænd fyrer den max af. Mest af alt glæder jeg mig til at suge stemningen til mig, Jeg håber, den bliver vild. Nåh ja…og mon ikke jeg bliver motiveret til selv at træne lidt lørdag eller søndag. :)

    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Keld Herrmann

    Skal en tur i campingvognen,og nyde en god pinse frokost.

    God Weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Jeg skal vaske mine forældres to biler, løbe et par turer og bare forkæle mig selv. Det trænger jeg til, efter en god rum tid, med massere af pres på! :-D

    Ha’ en god weekend!
    Hugs.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Her står den på eksamenslæsning, lange gåture med hunden, solslikkeri, hundetræning, styrketræning, mere læseri og desværre også en masse Tv der skal ses, som en del af pensum.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elise

    Du har travlt Kira.. Jeg håber på at kunne holde pause fra projekt i Skagen hos mine forældre samme med min mand, i det her vejr kan jeg næsten ikke klare at skulle være i en lille lejlighed i Aalborg.. :)
    Ha’ en fantastisk weekend..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Nej der er da ikke noget bedre end at kunne træde lige ud i naturen og gå ind igen når man har lyst nærmest i et skridt. Skagen er jo SÅ lækkert :) Bare lidt langt for mig. God weekend.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer of love...og dumme marengs