Nyt træningstøj? Udsalg hos Nike

Det havde jeg ikke set komme – det at have svært ved at tage på

_dsc1654

 

Jeg er simpelthen begyndt at få henvendelser fra folk der har svært ved at tage på. Jeg vil skam gerne hjælpe, men det er nyt for mig. Til gengæld forstår jeg problematikken: Man har taget på, og vil for alt i verden holde på det.
Jeg forstår dem der har svært ved det, hold kæft det kan være stressende at skulle tage vægt på.
Man knokler for sine kilo og hvis der så ikke er noget man kan spise eller drikke inde for rækkevidde, bliver man stresset og irritabel, fordi det betyder potentielt set, at man taber sig og så går det jo den forkerte vej. Det føles tit som kapløb med tiden og man har ofte mad i tankerne hele tiden, fordi man tænker forud på en anden måde, end når man skal tabe sig. Skulle man komme til at springe et måltid over i ny og næ under vægttab, så sker der ikke det store, men det kan have konsekvenser hvis man skal tage på. For så skal det spises ekstra senere og det kan også være kvalmende.

I kan se mere om det, i programmet i morgen. (Min fede træner, men det tror jeg godt I ved 😃 📺)
Ny oplevelse for mig, men det giver utrolig meget mening.

Billedet er fra Mauritius – jeg elsker den ø!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt træningstøj? Udsalg hos Nike