skal du have nye briller?

dårlig, dårlig nat

Jeg har sovet SÅ dårligt! Jeg har haft mareridt. Det hænder, at jeg får mareridt om min afddøde mor, hvor jeg i forskellige varianter, finder ud af at hun slet ikke er død alligevel.  At det bare var noget nogen havde bildt mig ind eller at hospitalet har løjet.
For det meste, dukker hun selv op op ringer på min dør.
Det lyder måske ikke som et mareridt men det er det, for det hele er ikke særlig rart eller med lykkelige stunder med min mor i mine drømme.

I nat, var der en der ringede på, og så var det min mors stemme der spurgte om jeg ikke lige kom ned på gaden til hende. Jeg løb ud af døren, for at finde ud af, at det bare var en der lignede hende.
Jeg blev virkelig sur, men så begyndte denne dame at fortælle mig, at hun stadig var i live og de ikke behandlede hende pænt på hospitalet. Jeg vågnede med et sæt klokken 4 i morges, og havde svært ved at falde i søvn igen.

Lidt efter, begynder min hund at pive. Hun ligger inde i stuen. Nogle gange bliver hun sur på sin seng og tramper rundt i den for at rede den, og når det ikke går efter planen bliver hun irriteret. Det var lidt det samme hun gjorde her, men bare meget mere. Jeg går så ind i stuen, og ser så at det er fordi den ene kat har lagt sig i hendes seng, måske mens hun har rejst sig for at få noget at drikke. Det blev hun så ked af, at hun græd højlydt. Det kan man jo godt forstå :)
Jeg flyttede Alfie og kunne så omsider sove et par timer mere.

Jeg er ret træt, men dagen er hermed skudt i gang med en god kop kaffe og en lang gå tur med Opi. Nu skal jeg i gang med at opdatere chicalogic.dk 

Jeg vil gerne høre om jeres drømme i kommentarfeltet, hvis I måske har oplevet noget lignende.

God dag,
K.

12 kommentarer

  • Drømmer det samme Kira, min mor døde af cancer sidste år! Det er tit den fornemmelse/drøm man får om natten at de slet ikke er døde, men det er nok desværre bare kroppen der håber det er sådan. Hvornår og hvordan mistede du din mama?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Greve

    Hej Kira
    jeg er 69 år-min mor døde i 1990 67 år- hun var forkrøblet af leddegigt-
    kunne ikke rette sig op- ikke strække sine arme- og hænderne var forkrøblet-hendes ben var heller ikke gode-skriver jeg fordi det er med i min drøm.
    jeg drømmer vi er ude at handle- og det vi skal ha`står øverst på hylderne- jeg er ikke ret høj. og kan ikke nå- (det kan min mor normalt heller ikke)–
    men i drømmen siger hun- lad mig- nej siger jeg du kan heller ikke-var bange for hun skulle falde–jo jo siger hun- nu er jeg jo død og fejler ikke noget- så det kan jeg nemt nå- og her hvor jeg er, er vi alle sammen raske.
    det var som at opleve en drøm i drømmen- vågnede altid med sug i maven og svedig- + lidt bange.

    jeg drømte den samme drøm jævnligt de første par år .

    vh. Lis Greve

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå ja.. iøvrigt fantastisk, at du deler det med os andre. Det gør et eller andet at læse, at man ikke er den eneste :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kira,

    Det var ret underligt at læse dette, da det vækkede minder. Jeg mistede min far for snart 7 år siden, i en alder af 15 år. I starten var den drøm tit tilbagevendende hos mig: Min far opsøgte mig og fortalte mig, at han stadig var i live. Han bad mig desuden om ikke at dele det med andre. Det var nok det sværeste, for mærkede denne her enorme glæde over, at han stadig var her, men kunne ikke dele den med nogen. Blot se til, at alle de andre sørgede. – Iøvrigt skrækkeligt at vågne op til, at han så slet ikke var der og være lige så sørgende som de andre igen.

    Det plagede mig så meget, at jeg delte det med mine tre andre søskende – som alle tre drømte akkurat det samme. Nu.. 7 år senere, har jeg ikke drømt den drøm længere. Jeg ser ham heller ikke længere på gaden, så tror, at det er gået op for mig, at han er væk for altid :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

    Jeg kan læse ud fra jeres svar at det åbenbart slet ikke er spor unaturligt at drømme den slags. Det føles lidt mærkeligt at være en del af den klub vi er i, for det er svært at forstå for dem der ikke har prøvet at miste en tæt på, som en forældre.
    Tak for svar, alle sammen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Hej Kira.
    Min mor døde også da jeg var 15 år, stadig den
    Dag idag drømmer jeg at hun slet ikke er død,
    Og at hun er kommet tilbage. Hun var bare rejst og havde
    Lader alle tro at hun var død.
    Jeg blir ked af det når jeg vågner og opdager at
    Det er en drøm, men samtidig også glad, for det virkede
    Så virkeligt… Og jeg savner hende sådan. Det er det tætteste
    Jeg kommer på min mor… Drømmene !!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg drømmer også tit om min afdøde far, så sent som i går nat – i drømmene fremstår han SÅ virkelig, jeg kan snakke med ham, omfavne ham, og når man så vågner og det går op for en det hele desværre bare var en drøm, bliver jeg drønulykkelig.. selv om jeg bliver hyldet ud af den tror jeg ikk jeg ville undvære drømmene, det giver mig en mulighed for at “være sammen med ham igen”, hvis du forstår..?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina H

    Hej Kira. Kan desværre kun genkende din drøm alt for godt. Efter mange års sygdom, både psykisk og fysisk, døde min kære mor . Hun blev 57 og var hos hendes side, da hun døde. Det var et meget hårdt forløb, og jeg har de sidte 2 år haft gentagne mareridt, der omhandler hende. En af dem går igen, hun er med i min drøm, og går rundt som hun plejer, ser ikke syg ud men ser ud som da hun var rask`.I drømmen forstår jeg ikke at hun er der, og prøver at fortælle folk og venner, at hun altså er død, men de bliver sure og påstår at hun ikke er syg eller død. Den har jaget mig mange gange, og når jeg vågner er jeg ked af det og forvirret. Men tror det er mange følelser der bliver udtrykt i ens drømme. Både glæde men også frygt. Kærlig hilsen Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mads M.

    Det er ikke noget nemt du deler med os her. Du vil nok altid savne hende. Jeg kan ikke give dig din mor tilbage, men vil i hvert fald ønske dig en god dag. Vh Mads

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hej Kira,
    Pyha, lyder som en hård nat for dig.
    Jeg har drømt, at jeg ville føde mit andet barn i dag og lige nu murrer det faktisk. Nu må vi se. God dag, smæk benene op og tag den med ro, ik?
    Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kira.

    Jeg har drømt det samme i nat, min mor har fødselsdag idag, men hun døde sidste år den 15 maj af kræft i en alder af 57. Drømmer ret tit at min mor stadig lever og at det var en fejl, men vågner tit op og indser at det desværre ER livet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skal du have nye briller?