red carpet pix: mission impossible 4 premiere

er træt af mine bryster i dag, kender i det?

Jeg bliver nogen gange så pisse træt af mine store, naturlige bryster. I går var sådan en dag. Så træt af dem, at jeg ikke magter at vise dem frem i en pæn kjole, have dem, eje dem eller have noget med dem at gøre. Jeg ville ønske jeg kunne parkere dem et sted, og til tider bytte med veninderne der er mindre udstyret. Gid man kunne gå ind i en butik og leje nogle andre. Jeg gad godt prøve at have virkelig små bryster, de er så fine og feminine. Lyder det underligt?

Billedet er fra i går: Her dækker jeg min kavalergang til ved at knappe den øverste, fordi jeg havde en lortedag på brystkontoen.

Jeg ved det. Det er nok et luksusproblem. Men hvad mange ikke ved, især dem uden (store) naturlige bryster, er at de er i vejen. Ret ofte:

– Jeg kan ikke se mine fødder. Det gør heller ikke noget. De er ikke noget særligt. Det er egentlig ok.

– Der er dage, jeg ligner en der ikke har en hals fordi de fylder en stor del af overkroppen med en god, holdbar bh. Ikke at de skal trækkes op fra gulvet eller noget, men det er jo ligesom ideen med visse bh´er: De pusher op. Men det gør bare at jeg ligner en med en meget bred ryg, også. Det gode ved push up er, at det føles behageligt.

– Bruger jeg ikke push up, sidder de for langt nede. Ja, ikke SÅ langt nede, men når man har store bryster, er det ikke så pænt, når de under en bluse er for meget i fri dressur. Eller ligner nogen der er, i en brassiere, der er for naturlig og uden bøjler. Trætte tasker er bare ikke sjove at se på eller gå rundt med. En god mellemting af en bh. Men de kan være svære at finde.

– Man ser lynhurtig større ud en man er, fordi man ligner et A fra top til talje, hvis tøjet ikke er præcis stramt nok til at give en lidt former. Det er røv besværligt.

– Hvis jeg taber mig, taber de sig også. Så bliver de kedelige og jeg skal have nye bh´er.

– Mine bryster skifter et par størrelser i løbet af en måned. Det vil sige, jeg ved ikke hvor jeg har dem. Jeg har også tendens til at få for meget væske i kroppen og så bliver de for store, sammen med resten af min krop. Jeg kan faktisk ikke planlægge hvad jeg skal have på til en fest om nogle uger, fordi jeg ikke ved hvad størrelse de har.

Der er flere ting, der er irriterende, blandt andet kan det være svært at finde en god bikini. Det er også ubehageligt hvis man kommer til at løbe, ikke alle bh´ giver en lige god kavalergang.

UD over det. SÅ kan jeg bestemt godt lide dem. De er hvad de er, og når alt kommer til alt, klager jeg ikke. Kun lige idag :-)

12 kommentarer

  • Christina Erichsen

    Himlen være lovet at jeg ikke er den eneste der har det sådan…og hvor ville jeg gerne have dette walk-in closet med forskellige størrelser ;-)

    Men prøver da at se det positive i at rende rundt med en 80I, selvom det til tider kan være ret frusterende..
    Men dejligt at høre at også andre kan have sådan en bad-boob-day

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også den (for det meste) lykkelige eger af et par store naturlige bryster(85G), og ja det er ikke altid jeg lige er til de bemærkninger der medfølger(specielt ikke når man følges med sin 9årige søn). Jeg har også hylet i mange prøverum og overvejet brystreduktion. MEN de er nu engang mine bedste fortrin! Jeg har valgt ikke at gemme dem, men fokusere på hvordan jeg kan få moden til at arbejde for min krop, i stedet for imod. Jeg bruger lingeri mærket Primadonna. De har mange lækre bh’er der giver smukke runde bryster, og en god kavalergang(uden at du skal hejse patterne op en gang i timen!). Mange af deres modeller er lavet i smukke blonder, der giver et frækt kig ind til brystet, samt et lettere udtryk.
    Jeg blogger selv om moden som kurvet, ud fra hvilke designer der efterlader plads ,til lidt til gården og til gaden.
    http://marilynscloset.wordpress.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

    Jeg kan kun nikke genkendene til det i alle skriver..

    Både med tøj, undertøj, prøverum og alt det andet..
    Faktisk så gider jeg ikke at købe undetøj til mig selv, det gør min mand…
    Og hvad angår nøgenhed i soveværelset så kan jeg på ingen måde tage på mine egne bryster selvom min mand nærmest tigger mig om det…

    De er bare ikke frække når de hænger der og dasker fra side til side, og op og ned…

    Som Kira selv skriver, hvorfor kan man ikke lige skifte dem ud, bare for en dag…

    Noget af det der kan genere mig mest er flotte og frække bluser/kjoler uden ryg..

    DET LIGNER JO PIS… med bh der ødelægger ideen om en bar ryg og uden.. tja så hænger de jo der og det gør altså ondt.. især når man er i byen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Åh Gud, hvor jeg kender den øv-følelse!
    Der er bare dage, hvor de store bryster er totalt deprimerende. For mig er det især i butikkers frygteligt belyste prøverum, hvor jeg er SIKKER på at der må være fiflet med spejlene! Jeg hader at ligne Luna, hvilket man gør i ret så meget tøj, der bare er en smule løst fra brystet og ned:(
    Jeg synes skjorter, skjortekjoler og lign. er flotte, men jeg ligner selv noget der er løgn i dem og med stor risiko for knapsprængning i diverse retninger. I modsat fald skal tøjet købes i alt for store størrelser, der så ikke passer alle de andre steder! Eller også ser man gravid ud!
    Bikinier? Badedragter? Don’t go there! I de fleste bikinier falder babserne ud over kanten og i badedragten hænger de til gengæld nede ved navlen!
    I intime situationer bryder jeg mig ærligt talt heller ikke om bryster i løsdrift, selvom min mand bedyrer at han elsker dem. Jeg synes personligt de swinger alt for meget!
    Tja, mænd har ofte positive kommentarer, og sommetider humoristiske af den ene eller anden karakter. For mange år siden på Midtfyns blev to veninder og jeg – alle tre barmfagre – anråbt af en flok fyre, der råbte SKÅL! Selvfølgelig skålede vi tilbage og fik så svaret ‘F-skål!’ – ja, ha ha ha, meget morsomt!
    Kira, du skriver afslappende og humoristisk om små ting i livet, som driller os nogle gange. Klap på skulderen til dig for det:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor er jeg glad for dine ord.

    Er selv godt udstyret med pæne store naturlige bryster. Og en gang i mellem hader jeg dem også. For man bliver lynhurtig vulgær at se på i en nedringet kjole i forhold til dem med normale/små bryster.

    De er tit og ofte i vejen.

    Men manden herhjemme bliver nærmest sur når jeg nævner at de sommetider er lige en tand for store…

    Køber forresten mine bh ved Bravissimo.com Rimeligt lækker kvalitet, meget billiger end at skulle købe de der totalt grimme danske bh som findes i min størrelse(75/80HH) i dk. og så har de et storet udvalg.

    Hvor køber du dine bh henne.

    Offtopic: så dig igår i det der comedy halløj på zulu. Du har sku da griner hurmor. Og en smadderlækker hund. Gad godt have en GD, men der har manden også noget at skulle have sagt. Hunde må nemlig ikke være for store. Så vi har den skønneste staff pige som til gengæld leger med en kæmpe GD han på 80 kg:-)

    Go dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten Schnack

    Kære Kira, med god grund tror jeg at mange kvinder rigtig gerne vil have et par babser, der er så store, smukke og naturlige som dine. Når du så til tider, som tilfældet var for dig i går, synes de er lidt for tunge og lidt for meget i vejen, så tror jeg du skal vælge at fokusere på hvor heldig du har været med at blive så stort og smukt udstyret fra naturens side.

    Og så lige en servicemeddelelse, jeg er rimelig sikker på at jeg langt fra er den eneste mand, der synes det er afsindig frækt og pirrende, at se et par smukke babser i fri dressur – gerne bag en løs striksweater, hvor der rigtig kommer bevægelse i brystværket *s*, så lad endelig det være til inspiration. Håber du fremover oplever mange positive stunder med dine meget smukke og frække bryster. kh Morten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Sådan tror jeg mange har det inkl. mig selv. Selvom mine hverken er for store eller for små (75 C), kan jeg godt have dage hvor jeg er trætte af dem. Nogle dage synes jeg at de er runde og strutter som de skal andre dage er de underligt spidse og sidder for langt fra hinanden.

    Hvis jeg er oppustet stritter min mave længere ud end brysterne i en stram kjole når man ser mig fra siden, men så føles brysterne tilgengæld større, og er jeg ikke oppustet synes jeg mine bryster er for flade.

    Jeg kan blive ved – du er ikke ene om det Kira.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Word!!!!

    Hvor er det forfriskende at høre jeg ikke er den eneste der har det sådan. Er så træt af alle de hurra-historier der findes om store bryster, men hallo, når de er naturlige og lever deres eget liv er det lidt mindre rosenrødt!

    Og så burde du komme med dine anbefalinger til bh’er, det ville være fedt, hvem leder ikke efter den perfekte?? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Jeg sidder og nikker! Jeg kender det så godt. Det er fuldstændig som jeg har det. jeg her heller ikke aktid i humør til at få looket af mænd, og må dermed dække mig til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

red carpet pix: mission impossible 4 premiere