red carpet & celeb twirls: TV, TV & and paper

the morning show – panel

I morges, var jeg på Go´ morgen Danmarks morgen panel. Det handlede om rygning, om man selv skal betale for at holde rygepauser på arbejdet. Med mig, var Ditte Okman og Joakim Ingversen. Jeg skulle op kl. fem for at være klar 7.38. Jeg er seriøst ikke RIGTIG vågen før klokken er 12. Hævet i hele hovedet. Oh, well. Sådan er det :-)

Se udsendelsen her 

Mr. News

Joakim, jeg og Ditte

Mandeskjorten med de skrå lommer er fra Peppercorn

2 kommentarer

  • Friday

    Hej Kira
    Hvor er de der øreringe fra? jeg har ledt og ledt efter store hoops men kan ikke finde dem nogen steder i Danmark. Hvor er dine fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

red carpet & celeb twirls: TV, TV & and paper