RABAT på kost og / eller træning

Før / efter billeder: KIRA

IMG_3950

For en måned siden cirka, medvirkede jeg i et indslag til Berlingskes hjemmeside og til avisen BT om min bil som jeg har leaset her. Hvorfor jeg har valgt den, og så videre. Varme i sæderne, automatgear den er rummelig, rigtig behagelig at sidde i, for at nævne lidt. Ja, så er den flot, hvis du spørger mig.
Til det, fik jeg lagt makeup hos BEAUTY ACADEMY CPH / EYES LIPS FACE. Jeg får næsten altid ordnet makeup og hår hos e.l.f når jeg skal noget, for jeg kan slet ikke finde ud af det selv.
Jeg tænkte det var lidt på tide at dele nogle før/efter billeder.
Makeuppen vi bruger er fra e.l.f.

IMG_3828

IMG_2374 1
IMG_3887 IMG_3884

IMG_3907
IMG_3941 IMG_3936IMG_3899 IMG_3981

 

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABAT på kost og / eller træning