Derfor skal du lege med din hundehvalp

Har du en skidt kropsholdning? Prøv at gøre dette

Reklame for MyPosture

Det skal helst føles naturligt at sidde oprejst
Jeg kan sagtens pege fingre af andre. Eksempelvis mine kunder, men jeg skal så sandelig også være opmærksom på det selv, nemlig rygholdning!

TIP! Få rabat på dit køb: Kira20 giver 20 procents rabat på myposture.dk

Jeg ser det igen og igen hos mine kunder som personlig træner, især dem der lige har født eller sidder på kontor.
De hænger. De falder simpelthen sammen. De tænker ikke over det, men de går rundt sammensunket eller sidder sådan, over 90% af tiden.
Det ser ikke godt ud, og det må I særdeleshed ikke føles godt for ryg, skulder og mave/tarm system, som uden tvivl ikke har godt af, at man sidder sådan, hele tiden.


Jeg bærer en holdningskorrigerende t-shirt der kan bæres under ens almindelige tøj, uden problemer. Når jeg sidder derhjemme, er det jo sådan set underordnet med en bluse ud over, men da den er pæn samtidig med praktisk, kan man hurtigt tage en cardigan på, og stadig se anstændig ud

Rank og stærk
Når jeg siger til mine kunder de skal rette sig op, føles det unaturligt for dem. De sidder måske ned hele dagen eller går med en baby I armene. De synker hen.

Men så er det jo lige at jeg fik et wake up call selv.
Jeg sidder og skriver med kunder, jeg blogger, jeg redigerer billedemateriale, jeg opdaterer, jeg skriver artikler til Ekstra Bladet, jeg har en hjemmeside der skal passes. Emails der skal besvares. 70% af mit job består I, at sidde ved en computer.
Det kan jeg gøre i sengen, ved spisebordet, på mit kontor, på en café i byen, i sofaen, i bilen mens kæresten kører. Husker jeg, at rette ryggen? NEJ, ikke altid! Jeg gør det, når jeg går og står, men bestemt ikke når jeg sidder, der kan jeg tage mig selv i at hænge gevaldigt.

Nu har jeg haft MyPosture på et par dage, og jeg bliver sandelig mindet om det, da. Bare ikke på en ubehagelig måde. Slet ikke. Der går ikke længe, så tænker man ikke over, at man har den på. Det er som at have en behagelig stram t shirt på, der understøtter. Til min fordel, kan jeg sige, at jeg træner ryg skulder og arme hveranden dag, så jeg har en meget stærk overkrop i balance foran og bagpå, men hvor mange gør lige det? Det bringer mig til at fortælle, man kan have den på, når man træner uden problemer. Med hensyn til træning, det er en god ide at lave lidt øvelser for ryggen dagligt, jeg taler ikke om maskiner og tunge vægte, men med noget elastik eller udstræk. MEN det mest optimale er, at få styrket ryggen ved at træne med maskiner, vægte eller derhjemme med noget udstyr. Det skal der slet ikke være nogen tvivl om.

MyPosture og natbukser. Jow, jow. A day at the office :) 

Mange mennesker har dårlig kropsholdning og har så svært ved at rette det op selv, da de glemmer det.
Vaneændring er ikke altid let.

Det, der kan ske, når man ikke holder sig oprejst er:
– Skuldre falder forover
– Muskler i ryggen aktiveres ikke
– Lænden er ikke støttet

Til dem, med jobs der kræver hårde og tunge løft, er det især vigtigt med kropsholdning. Jeg synes ofte man hører om folk der må stoppe med krævende arbejde grundet rygskader. Med MyPosture får man rullet skuldrene tilbage på plads og rettet lænden op.

“Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring – derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.” – MyPosture

Rabatkode
Kira20 giver 20 % rabat på myposture.dk, hvor du kan læse meget mere om de forskellige produkter.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du lege med din hundehvalp