Veganske højtider: Lækker bog for alle {Galleri}

Event med aarstiderne.com – to, faktisk {Galleri}

img_2186

Da Aarstidernes dejlige shop var åben for nogle måneder siden, I Frederiksberg Have, var jeg til et arrangement, hvor jeg var inviteret af aarstiderne.com & Klix Kommunikation, i forbindelse med udgivelsen af bogen Blender og pr for blenderen Wilfa.
Som til så mange andre arrangementer, får vi ting gratis. Vi fik en blender og en bog, samt tilsendt en kasse med Aarstidernes frugt og grønt vi kunne bruge til at teste blenderen med. Dette skal ikke være reklame, men jeg er simpelthen bare nødt til, at slå fast: Hold kæft, det er en god blender. Den er ret dyr, men det er en Rolls-Royce jo også :).
Den ER virkelig god. Den er nem at håndtere, vaske, bruge og blender eminent. Jeg har den sågar stående fremme, fordi jeg gerne vil tage den i brug oftere. Jeg har blendet suppe i den (græskar), jeg har lavet dressinger og juices.

img_2180

img_2181

img_2182

img_2188

img_2191

Vi fik fornøjelsen af at møde de to forfattere til bogen, som er fast tilknyttet Aarstiderne, som under noget mad til begivenheden, delte ud af deres viden om grønt og – grønt. Blandt andet hvordan grønt har en positiv indflydelse på vores helbred og hvordan blendet juice har fordele sat op imod alm. juicing.
Forfatterne Søren Ejlersen og Ditte Ingemann, pointe er, man får flere fibre samt det mætter mere, fordi man får kødet fra frugt og grønt med, frem for en juicer, hvor kødet sorteres fra. Meget mere om det, i bogen.
Bogen indeholder over 170 opskrifter med nødder, grønt, frugt og såkaldt superfood. Det vil sige, man får mange af sine mineral og vitaminkilder dækket ind også.
Bogen Blender kan købes her og koster 249,95 

Det andet event, er noget alle kan deltage i, nemlig Landkøkken. Klik dig ind her, så kan du selv købe et par billetter og tilbringe noget kvalitetstid med nogen du holder af, samtidig.
Mig og min kæreste skal til et af disse events, dels fordi vi bare gerne vil lave nogle ting sammen, der ikke kun handler om alt det praktiske, men også fordi vi gerne vil lære mere om sunde interesser, så som god, nærende mad :)

Læs også: Vegansk til højtider og fest – en ny bog for hele familien

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske højtider: Lækker bog for alle {Galleri}