Løft en lastbil med de her piller fra bodylab.dk

Præcis derfor, elsker jeg Beyoncé!

Screen Shot 2015-02-03 at 7.39.47 PM Screen Shot 2015-02-03 at 7.39.16 PM Screen Shot 2015-02-03 at 7.38.57 PM  Screen Shot 2015-02-03 at 7.38.27 PM

Jeg er på Facebook fan af en side der hedder Mad med Medfølelse. Det er en side, I kommer til at høre mere om om en måneds tid her på min side.

Nå, men hvad ser jeg? Beyoncé åbner en VEGANSK CATERING virksomhed. Hvor cool er det lige? Få hendes veganer – mad serveret lige til døren…færdiglavet!

Nappet fra Mad med Medfølelses Facebook side:

Beyoncé starter vegansk catering!
Beyoncés personlige træner Marco Borges er veganer, og han har tidligere udfordret og inspireret hende og Jay-Z til at spise vegansk i en måned. Nu starter Beyoncé og Marco Borges en vegansk cateringservice sammen.
Alle varerne og måltiderne er økologiske, glutenfri, sojafri, GMO-fri og selvfølgelig 100 % plantebaserede.
“Marco er den mest energiske person, jeg kender, og det er takket være hans valg om at leve en sund livsstil. Han har skabt et godt program, der kan hjælpe folk med at blive motiveret til at træffe bedre kostvalg. Alt du skal gøre er at forsøge. Hvis jeg kan gøre det, så kan enhver,” siger Beyoncé.
Mon ikke det vil inspirere en masse mennesker til at spise meget mere Mad med Medfølelse!
22daysnutrition.com/vegan-meals

Tak til Mad med Medfølelse for lige at levere den nyhed. Mad med Medfølelse har en fantastisk Facebook side, hvor du kan finde virkelig gode, lækre, appetitvækkende guides, tips og nyheder.

Danmark, kom nu! Kom nu, med en madleveringsservice med lækre, sunde færdigretter. KOM NU! Sverige kan. England kan. USA kan. Hvorfor kan vi ikke? Vi kan få leveret friske grøntsager og kød og stå og lave det selv (fint nok, men et alternativ ville være fint) eller sur, gammel ældremad, men vi kan ikke få det her? Jeg venter spændt!

1 kommentar

  • Nadia

    Hej Kira,

    hvad venter du på? Du virker da som en absolut oplagt person til at starte et lignende koncept i Danmark!

    Kom igang ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løft en lastbil med de her piller fra bodylab.dk