sommerkroppen skal laves om vinteren: Sådan kommer du i gang #quick guide

Konkurrence: Vind et halsbånd til din hund

Vinderen er trukket og det blev Jeannette Andersen og hendes hund fra Polen. Tak til alle for at deltage, kys jeres hunde fra mig.
Kh. Kira

Send et signal til andre, og på den måde, bliver din og din hunds grænser måske respekteret bedre.

Olivers Petfood har disse i sortimentet og nu kan du vinde et halsbånd med  snor efter eget valg.

Jeg har ikke et til Opi, da ingen lige passer. Hun er venlig den ene dag og den næste er hun en grumpy old bitch, for at sige det som det er. Ja, i bund og grund bare en typisk kvinde.

Men for nogen, kan det være rigtig fint, at kunne afgive signal til andre, således det ikke skal være en debat frem og tilbage med andre hundeglade luftere.

Jeg har selv prøvet at folk overskrider mine grænser ved at lade deres hund snuse Opi i røven selv om jeg har frabedt mig kontakt og meget tydeligt markeret ved at tage hende til mig. Jeg bliver SÅ irriteret på den slags mennesker. Måske JEG skal have en Caution rundt om halsen og ikke Opi :)

Se et lille udvalg af Friendly Dog Collars her og ellers smut ind på Olivers side og se flere her. (Deltag under billederne).

2_6 Screen Shot 2015-02-23 at 12.57.52 PM 6666 20 7777
Sådan deltager du:

Skriv hvad halsbånd din hund skal have:
Caution
Friendly
Nervous
Training
No dogs
Og skriv hvorfor i kommentarfeltet. Jeg trækker lod om en uges tid og vinderen får direkte besked samt offentliggøres i dette indlæg. Vinderen vil også blive spurgt hvad præmien skal bestå i til den tid.

GO!

22 kommentarer

 • Annesofie Rasmussen

  Jeg vil gerne have Nervous for det er det punkt vi er nået til med min franske bulldog på 3 år efter at hun for snart 2 år siden blev angrebet af en schæfer ud af det blå :/ havde min kæreste ikke været der til at stille sig ovenpå schæferen tror jeg ikke vi havde haft hende i dag. Vi har heldigvis fået os arbejdet op til at hun kan hilse på mange forskellige hunde, men hun bliver stadig nervøs nogen gange også bliver hun en grumpy lille strigle som vil bestemme og underkue de andre hunde.

  Mvh Annesofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Fantastisk giveaway!! Min kæreste træner meget med min hund (Heldige mig, og heldige hund). Han ville elske at ha’ et Training halsbånd at sætte på ham. For så ville folk bedre forstå at han ikke lige gider at chatte med dem, men faktisk er i gang med et stykke (tiltrængt) arbejde med hunden.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil gerne vinde “no dogs” til min rottweiler/schæfer-blanding Walther.
  Vi fik ham fra internat for lidt over 2 år siden, uden at vide at han desværre havde et hundeoverfald i bagagen.
  Walther er konstant på vagt overfor andre hunde, og det er derfor en ekstrem sur situation at stå i gang på gang, at skulle forklare “Neeej, de skal ikke lege!! Stop stop stop! Nej få din hund væk, min kan ikke! Stooop!” – jeg ved jo, at hvis det kom til stykket og en hund rendte hen til min, ville Walther blive bange, og i værste tilfælde bide i forsvar.. Og hvem står så med en aflivning? Mig!

  Så vi ønsker os meget sådan et! :-)
  Kram Walther og Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Jeg ville elske at vinde “Caution” til den ene af mine forældres skønne hunde. Hun er en temperamentsfyldt men dejlig labrador, som nogle dage er legesyg og udadvendt – andre gange vil hun bare gerne være sig selv og slappe af i baggangen. Problemet opstår, fordi, der pga. min mors arbejde i hjemmet, kommer mange voksne såvel som børn, som hellere end gerne vil hilse på. Alle ved jo, at labradorer er kendt gfor at være godmodige og snakkesalige. Men når hun er i ganen, er det altså hendes domæne, og hun bryder sig ikke nødvendigvis om, at det bliver indtaget af råbende og skrigende børn, som alle gerne vil lege med hende. Så med sådan et fint halsbånd, så kan de voksne se, at de ikke lige skal komme i nærheden. Og børnene kan blive forklaret, at man ikke rører ved den hund, når hun er i gangen. Hun skal nok komme til dem, hvis hun er i humør til det. Faktisk er hun verdens dejligste og sødeste hund – hun bryder sig bare ikke om, når hendes grænser bliver brudt, men så igen – hvem gør det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Kira, åh jeg gad også godt vinde et halsbånd til min hund, men den plejer at have sele på :-) og så er der heller ikke lige en tekst, som rigtig passer….hvis jeg skulle vælge burde det nok være “no dogs” eller rettere “only female”.
  Jeg har en lille chihuahua med selvværd på størrelse med din grand danois!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  FRIENDLY!! Vi har en mops og selvom mange gerne vil hilse på hende, er der også nogen der bliver bange for hende, bare fordi hun er en mops!! Hun er noget af det sødeste, ikke bange for nogen og legesyg. Det kan da godt være hun har et krøllet ansigt og siger nogle sjove gryntelyde, men derfor er hun stadig FRIENDLY :) Måske sådan et halsbånd kan få ALLE til at indse at hun er noget af det mest kærlige man kan møde på sin gåtur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Schougaard Nielsen

  Jeg kunne godt tænke mig at deltage på min søsters vegne :) Og der skal stå Friendly på halsbåndet.

  Hun har den dejligste franske bulldog – men bliver mødt med den holdning, at det er en muskelhund og at den jo så derfor er farlig.
  Hun har opdraget ham godt og der er absolut intet ondt i ham. Han er en glad hund, og vil hellere end gerne snakke med alle på hans vej..
  Selv katten i huset, er dens bedste ven :) ..
  Måske sådan et halsbånd, kunne stoppe alle disse fordomme om Paco, den lille venlige franske bulldog :)
  Jeg krydser i hvert fald fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Veng

  NO DOGS da vores Fransk Bulldog på ingen måde mager mødet med en ukendt hund på gaden – han går helt amokka og det skræmmer ofte både den anden hund og dens ejer.
  Ofte går jeg over på den anden side, da jeg ikke synes folk er sød nok til at holde DERES vaps i kort snor og jeg på den måde undgår jeg for lille afstand – halsbåndet ville afgjort hjælpe med signalet om at han ikke er “til” fremmede hunde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig et med “Training” på – hvis de altså fås i størrelse lille bitte, til min chihuahua Emmy. Hun er ikke bange for andre hunde og heller ikke aggressiv, men større hunde virker altså bare voldsomme for sådan en lille hund som hende, så jeg bliver så irriteret når vi hilser på andre hunde og så ejeren til den anden hund siger “Nå, Sofus, hun gider ikke hilse” eller “Nej, Sofus, hun er vist for bange”, for hun er slet ikke bange, hun skal bare lige have tid og lov til at hilse på egne præmisser. Med et “Training”-halsbånd kan det være folk viser lidt mere forståelse for, at hun altså ikke engang er et år endnu, og stadig har mange tillidsbånd til andre hunde der skal forstærkes – især de store :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Roos

  No dogs til min store hund, fordi han er møg hamrende bange for andre hunde og det lader folk til at have svært ved at acceptere.. Han kommer fra gaden og har levet der hele sit liv, indtil han kom her hjem til mig, dvs. 7 år på gaden. På gaden er han selvfølgelig blevet angrebet af en masse hunde og han har tydelige beviser på angrebene. Derfor er han rigtig bange for andre hunde, især store hunde, nogle små hunde kan han klare, vi har en lille hund her hjemme som det går med. Men ude på ture kommer andre hunde ofte hen til ham og det er så træls at skulle råbe af folk.. Har oplevet en større respekt når det har været skrevet, har bl.a. et bandana der siger ingen hunde, men det er svært at læse på afstand, man skal ret tæt på.. Så sådan et halsbånd ville være rigtig dejligt! Så slipper min skønne hund måske for at skulle i flere kampe med andre hunde, det har han gjort nok af tror jeg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine Rigmor Rasmussen

  Min hund skal have Nervous halsbåndet. Hun er en utrolig nervøs hund og folk har rigtig svært ved at forstå at de ikke skal komme over og sige “iiiiih” og “uuuuuuh” fordi hun er virkelig nervøs og gør alt for at komme væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille hansen.

  Min skulle helt klart have et der står nervøs på. Hun er desværre en meget flot og kær hund som rigtig mange gerne vil snakke med. Men hun er desværre bange for fremmende. Så hver gang en ny person ikke forstår jeg siger nej så begynder hun og ryste og alt vores træning skal starte forfra. Vi er kommet så langt nu hun faktisk kan gå ved siden af fremmede uden og blive bange. Se skal bare ikke gøre forsøg på kontakt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Min hund skal have det hvorpå der står nervøs – egentlig skulle han nok have et, hvor der stod mennesker nej tak. Han vil rigtig gerne snakke med andre hunde, men er ikke glad for mennesker. Han gør dem ingenting, men holder bare afstand og kan godt komme med et lille advarende vov, hvis folk ikke respekterer hans grænser. Synes, det er utroligt, at visse mennesker nærmest mener, at det er deres ret at hilse på en hund også selvom jeg tydeligt før opmærksom på, at han ikke vil hilse med folk han ikke kender. – Folk han kender er straks en helt anden historie :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  “Friendly” til min kære langhårede dværggravhund, Justin Timberlake. Mest af alt fordi han er godheden selv og elsker at møde andre hunde, men især også fordi at vi tit på vores lokale gåtur møder folk der på afstand råber os an, fordi de mener at hunden er farlig. Ligesom med mennesker, så bliver hunderacer også ‘skåret over en kam’, og gravhunde har åbenbart rygte for at være bidske, så det er min da helt sikkert også – eller slet ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene klæø

  Jeg ønsker mig et frikendt halsbånd til min nye brune labrador hvalp. Hun er nemlig en rigtig sød og venlig krudtugle og det ville da være skønt at vise andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Andersen

  Friendly.
  Eddie er tidligere gade/internathund fra Polen, han var skudt til at være ca. 7-8 år, da vi fandt ham på Lolland, hvor han var i pleje. Han var næsten ikke til at komme i nærheden af, specielt bange for mænd, og især mænd med mad. Nu, snart 3 år efter, er han den elskeligste, rolige og mest usociale hund jeg har mødt. Ikke asocial, usocial. Han scanner lige hurtigt energien hos dem han møder på sin vej, hunde såvel som mennesker, og er det den samme gode energi, hilser han pænt, men så er det også videre. Urolig eller højlydt energi går han langt udenom, dét gider han ikke.
  Han har mistet et halvt øre i Polen, og fået sig nogle hak i snuden, så han ser da lidt grum ud, men det er han altså ikke. Han er helt ligeglad, hvis han er andet end mildt interesseret i dig eller din hund ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Kære Jeannette Andersen,
   Jeg har valgt dig som vinder :)
   Tillykke med præmien. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ørum

  Jeg vil gerne vinde nervous til Ronja, da hun er ret usikker på andre hunde vi møder og bliver meget overgearet når nogle vil kæle hende, så er de ihvertfald advaret ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Willy

  Friendly passer så godt til vores lille Tyson. Han er en blanding af en rottweiler og en Old english bulldog. Han er godheden selv, men har sit udseende i mod sig. Har aldrig haft mere trofast hund, trods sine kun 13 måneder. Han er dejlig og ELSKER små børn :) Og sådan et smart halsbånd ville helt klart gøre ham rigtig glad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina Myrhøj

  Hejsa Kira!

  Friendly ❤️
  Har en labrador/rottweiler blanding, og hun ELSKER mennesker + opmærksomhed! Folk bliver ofte skræmt, når en stor glad hund søger deres opmærksomhed, så sådan et halsbånd/snor ville være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Paludan

  jeg vil gerne vinde training til min kærestes dejlige hund.
  Vi går med den uden snor, hvis ikke der er andre hunde i nærheden. Så snart en anden hund kommer, som er i snor, så sætter vi ham også i snor. Dog er han ikke altid så nem at få til sig og reagerer ikke altid på os. Derfor ville det være rart hvis andre vidst, at vi altså gør hvad vi kan :-)
  Ikke alle kan vide, at han absolut ingenting vil gøre dem. Han vil bare lege :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Pedersen

  Hej Kira

  Jeg kunne enormt godt tænke mig, at vinde dette halsbånd til min bedste ven Dexter – der skal stå “Friendly” og årsagen er, at han er en Fransk Bulldog som grynter meget og ofte skræmmer det i første omgang både mennesker og dyr, til trods for, at han ikke gør en flue fortræd.

  Således håber jeg, at det vil kunne få folk til at føle sig trykke omkring ham og de kan se hvor lækker han i virkeligheden er:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sommerkroppen skal laves om vinteren: Sådan kommer du i gang #quick guide