Vind: Danskernes bedste vægttab - ny bog af Henrik Duer

Øget muskelvækst: Afprøvet og godkendt naturlig superfood

Som noget nyt, er jeg begyndt at drikke colostrum. Det er et produkt der virkelig har givet mig syn for sagen. Min træningsresultater optimeres, hvilket jeg finder supermotiverende. Især fordi jeg kan se resultatet ret hurtigt efter jeg begyndte at bruge det. De måneder jeg brugt colostrum, har været nok til, at jeg forstår hvorfor det er populært. Jeg kan se hurtigere muskelvækst end før, især nu hvor jeg kun træner to -tre gange om ugen, er det rigtig dejligt at se, at der ikke går for længe med resultaterne.

Vitamin indhold, protein indhold og mineral indhold er rigtig højt. Det øger immunforsvar hos børn og voksne samt det øger muskeltæthed.
Som mange af jer ved, lever jeg 95% vegetarisk, dog har jeg tænkt mig at fortsætte med colostrum.
Jeg har undersøgt hvor den colostrum jeg bruger kommer fra, og den kommer fra køer der går ude året rundt OG har deres kalve ved deres side året rundt. Deres gennemsnitlige levealder er 16 år. Kalvene får heller ikke deres horn brændt af. De går på så store arealer, at det på ingen måde er nødvendigt. (Sådan burde det være).

Køerne, når de kælver, skal kalven have livsnødvendig råmælk og da den ikke kan drikke alt det koen producerer, bliver det resterende renset for laktose og fedt og solgt.

Formel 1 kører Michael Schumacher brugte også Colostrum da han var racerkører. Jeg kender til folk der bruger det når de træner op til marathon og cykelløb.
Dette produkt er produceret Tyskland.

Jeg har nogle flasker på lager, hvis nogen skulle være interesseret i at købe det. Jeg sælger det via min kommende webshop sammen med en masse andre produkter. Jeg glæder mig til at vise jer den.

Kun kapsler er uden laktose (derfor er de også dyrere).

Flydende LR Health and Beauty Colostrum (patentmærket): 415,- ekskl. porto. (ca til en måneds forbrug)
Kapsler LR Health and Beauty Colostrum (patentmærket): 575,- ekskl. porto (1-2 måneders forbrug, 60 kapsler.)

Kontooverførsel:
5036
0002911740
3-4 dages leveringstid.
Når ordren er gennemført og modtaget, modtager du en ordrebekræftelse.

For spørgsmål: Kontakt da os@dkira.com

80360-9_327 80361-9_327

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: Danskernes bedste vægttab - ny bog af Henrik Duer