Stress og sorg blandt unge {læs med, forældre} 

Nu som bokser!

Så så  man lige mig tæske en verdensmester til lirekassemand. Jep! Jeg tog lige handsken i den anden hånd og viste den regererende verdensmester i thaiboksing hvor skabet skal stå. Jeg kunne se på ham, han ikke var meget for at indrømme det, men at det faktisk er mig, der burde stå og vifte rundt med vinder-bæltet.

Jeg startede ud med at underspille mine vilde talenter for ligesom at narre fjenden. Hvis ikke du kender det trick, så vil jeg i den grad anbefale dig at stifte bekendtskab med det!!
Niclas troede selvfølgelig jeg var helt blank til det der skyggeboksning. For ikke at tale om sjip. Jovist, jeg snublede da i rebet nogle gange, men som sagt, gjorde bare brug af verdens ældste afledningsmanøvre. Niclas hoppede i med begge ben, og var helt og aldeles afværget da vi endelig gik i gang.

Skyggeboksning er lidt ligesom at danse tango eller for nogle racer, parringsdans. Man “danser” rundt om hinanden og ser lidt fjoget ud i ansigtet, alt i mens man lader som om man slår på en. Helst sit eget spejlbillede. Kan man det, er man ret godt med.
En måske lidt akavet og misforstået parringsdans, men I ved hvad jeg mener.

Når man så har fundet rytmen med armene og tror nu er den der, skal benene lige pludselig også indblandes. Det er en hel videnskab i sig selv. Så er det jo godt, at jeg har så gode koordineringsevner som jeg har. Og det er ekstra godt, at jeg har styr på sagerne, især sjipning, når der står en PET mand og en professionel MMA´er og kigger på. For ikke at nævne et helt hold af velkoordinerede, parringsdansende deltagere.

Min veninde Rikke som er pisse dygtig på en cykel og så ikke lige havde fortalt mig, at hun også er god til at bokse, synes jeg skulle hives en tur til thaiboksning som en del af min fødselsdagsgave. Jeg siger jo ikke nej til en udfordring, jeg har nemlig IKKE en ryggrad af kyllingelort (I ved, chicken shit).

OKAY…Allerede ved opvarmingen var jeg ved at tude. Tænk at jeg ikke engang kan styre et sjippetorv. Det svarer til at sætte en kommode til at gå tølt. (I ved, en gangart en islandsk hest besidder). Jeg kan sjippe med to ben på een gang, men efter fem minutter ved man jo godt, at hvis man ellers kunne lave små elegante englehop ville man (jeg) ikke blive så hurtig træt! Jeg blev mest træt af at koncentrere mig, jeg gik tudende fra en zumba time engang, så forestil jer det her. Jeg åndede lettet op da vi skulle lave armbøjninger, bare for at slippe for det der. Nej, jeg laver ikke armbøjninger på knæene, det lader jeg skam Rikke om :D.

Skyggeboksning var vildt grænseoverskridende. At stå der, og slå ud i luften mens man hopper rundt. SÅ underligt. Det var først da handskerne kom på, og at jeg måtte sparke og slå til ting, jeg følte mig på hjemmebane! Jeg slog på alt hvad der kunne slås på, og fik da også sparket lidt :). Der er meget teknik, men ret hurtigt ligner man en der ved hvad man laver. Det bilder jeg mig hvertfald ind.

Uden tvivl, rigtig effektiv træning fordi både man både bliver udfordret på styrke og kondition – jeg vil til enhver tid gøre det igen. Skal lige ha poledanset med Rikke først, jeg er jo ikke den eneste der skal udfordres. Sidst lokkede hun mig til at køre Tour de Tisvilde på trods af, at jeg aldrig har kørt landevej før. Jeg har taget een spinningstime tror jeg, thats it. Det resulterede da også i, at jeg glemte at klikke ud, da jeg stoppede foran et springvand, og som følge af det, væltede med et brag med cyklen i vejret.

Bottom line: Jeg synes det var en sjov og fin oplevelse, og alle  dem vi mødte hos Mikenta i Albertslund gav os en rigtig god behandling. Der er både MMA, yoga, træningsfaciliteter derude, og så er der selvsagt thaiboksning for nybegyndere og mere erfarne. Jeg kan varmt anbefale thaiboksning for jer der skal have brændt noget krudt af og gerne vil have motion på en anderledes måde. Men for GUDS skyld, få ordnet negle først, det foregår på bare tæer. Godt jeg havde en lak i tasken, da min lak var halvt slidt af og er der noget grimmere? Ud over grimme tæer som jeg også har. Helt håbløst. De siger, de ikke kigger på tæer, men det gør jeg, så er jeg sikker på, at andre også gør.

Her er lidt billeder (jeg sveder sjældent, næsten uanset hvor meget jeg bliver presset eller presser mig selv, derfor ligner jeg en der ikke har lavet noget, og Rikke en der har lavet det dobbelte).

Se den lille video med mine vilde moves derfra her

IMG_5916
Vores tøj er fra Hummel :)

IMG_5918
Parringsdans! Rikke og bokser Steffen Weise

IMG_5927 IMG_5938 IMG_5946
Mikenta – ejer, Brian Talarek

IMG_5945 IMG_6006 IMG_5998 IMG_6017 IMG_6019 IMG_6033_1Niclas, regerende verdensmester i thaiboksning

IMG_6030

Rikke og Kira: Regerende på et helt andet niveau – watch out

IMG_6024_1 IMG_6027_1

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress og sorg blandt unge {læs med, forældre}