Nyt til dig: Vild makeover - hele vejen rundt

Stress og sorg blandt unge {læs med, forældre} 

Kærestesorger? Hvem har ikke prøvet det. Well, der er nogen der ikke har – I er ikke gået glip af noget, lad mig bare sige det sådan.
For noget tid siden, lovede jeg at give noget videre, som kan hjælpe de unge, der måtte ligge inde med en omgang stress, sorg eller kærestesorger. I det hele taget, det man forbinder med nogle følelser der kan være svære at rumme og forstå.
Der er nemlig støtte at hente hos dem her
Headspace giver unge muligheden for at få styr på deres tanker, nogle at tale med og i det hele taget tager hånd om dig eller dig eller dig der måtte være ung og i vildrede.

Screen Shot 2015-01-24 at 6.22.58 PM

Som det ses på billedet, er der både chat, noget for forældre og en masse information som alt sammen værner om ens behov for at være anonym. Så altså, er du forældre til en ung med problemer eller har du det selv, kan du altid søge om rådgivning  her hos de mange kompetente frivillige.
På siden er der også nogle videoer der er værd at se.

FAKTA:
Stress, ensomhed og tristhed spiller en alt for stor rolle i danske unges tilværelse. Hver tredje unge kvinde har gået til psykolog, og hver fjerde rapporterer, at hun har haft en psykisk lidelse. Næsten hver femte 10-24 årige føler sig ofte stresset, og på knap tyve år er andelen af 16-24-årige, der har søvnbesvær og problemer indenfor to uger, steget fra fire procent til 16 procent. Rigtig mange unge fortæller ikke omgivelserne, hvordan de i virkeligheden har det. Måske ved de ikke, hvor de kan få hjælp eller skammer sig. De unge har brug for tidlig hjælp, inden de bliver en sag i systemet og bærer problemerne med sig videre i livet.
headspace er et anonymt rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her kan de gratis og anonymt få hjælp til alt lige fra boligproblemer til selvmordstanker – headspace er én indgang til hjælp.

1 kommentar

  • Tusind tak for dit indlæg Kira.

    Det er altid rart, når flere vil sætte fokus på, at netop stress og personlige problemer fylder for meget i mange børn og unges liv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til dig: Vild makeover - hele vejen rundt