Poteposten: Sådan får du fat i en unik og lækker julepose til din hund

Medina-den rigtige Medina

 

No offense, men der findes altså en mere autentisk udgave af Medina (en gammel historisk del af byen) og jeg sidder her nu.
Jeg er netop landet i Marokko, Afrika.

Grunden til, at jeg er her, er at jeg er inviteret på en pressetur med en række bloggere, og de ankom faktisk allerede tirsdag. Men typisk mig, jeg havde set forkert på billetten og troede det var onsdag. Nu siger jeg typisk, jeg er 98% af tiden meget struktureret, men når det så glipper, glipper det også ret godt!

Jeg havde lige en opgave til en artikel om mig til Berlingske som jeg skulle lave tirsdag, så jeg fik lov til at flytte afrejsedatoen. Jeg fløj med Norweigian Airlines, som i øvrigt har blokeret for adgang til min blog. De synes den er for fræk, så der blev ikke mulighed for at blogge på turen hertil, som egentlig var en del af min plan da jeg er mega bag ud med indlæg. Oh well! For fræk til Norweigian, who knew :)

IMG_9043
Som sagt, jeg er her nu, og jeg har hyret en af pigerne der er med som er fotograf, til at tage billederne af mig til bloggen, ellers ender det jo bare med der kun er billeder af mynte-te, smedejernsstole og samosaer!! Og katte :D

Jeg er blevet inviteret til at dække Marrakech og omegn af Marokko Eksperten og Selected Tours, som  i øvrigt er til stor hjælp, især da jeg stod i Marrakech Lufthavn og ikke kunne huske hvor jeg skulle bo. I ved, de der ting man skal udfylde. De virker ikke så interesserede i den slags her, så jeg kunne slå koldt vand i blodet. Fik dog lige meget kedelige minder fra en USA tur hvor jeg kom i orange fangedragt og den slags. Nå, den tager vi lige en anden gang.
Jeg nyder livet, og har besøgt flere Riads (en slags huse som fungerer som privathoteller), som har det tilfælles, at de har en gårdhave og lidt pool/spa samt værelser med store smukke døre. De er alle sammen UTROLIG smukt indrettet, det er virkelig fascinerede for en som mig, der elsker marokkansk og spansk indretning.
Jeg er vild med det.
Vi bor på RIAD TAWARGIT i aften. Se det lige engang, er det ikke lige sådan et sted man får lyst til at flytte ind? Klik her.

{Flere virkelig uimodståelige billeder på vej-stay tuned}

1 kommentar

  • lene

    Hahahah du er virkelig skøn.
    Det har virkelig sin charme når du skriver om hvordan du falder over dine egne ben nogle gange eller laver sådan en bommert som denne.
    Bliv ved med det, det har sin charme

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poteposten: Sådan får du fat i en unik og lækker julepose til din hund