Hår- sjov

Nyt træningstøj – og bukser til lange ben

Har du lange ben, har jeg lige bukserne til dig. De er fra Hummel! De er kulsorte, dejlig behagelige, kan strækkes ud en uanede længder og dermed passer de til dig, med de lange ben. De kan købes i Intersport Hellerup, og Sportsmaster i Lyngby. Jeg skal se om jeg kan finde frem til en online shop der har dem. Jeg har dem på her. De hedder CLOE og kan fås her

IMG_3001
Du kan også finde bukser der passer til almindelig højde og længde på ben i min shop – klik her.

De passer til dem der har normal længde. Det vil sige, jer der ikke har problemer med at finde busker der passer.

Screen Shot 2014-11-29 at 6.52.01 AM

1 kommentar

  • Anne-Sofie

    YES, please! Link eller navn/model på de Hummelbukser.. Jeg har alen-lange ben og alle ‘lange’ bukser sidder altid oppe om anklerne :-/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår- sjov