Det var nær endt galt

Advarsel: Meget stærke billeder – men en MEGET vigtig sag

Du behøver ikke se på billederne…du kan blot klikke her, og give din underskrift. Næste gang man i Spanien brænder tyre levende er fra den 15.november, derfor skal der handles nu og frem til det stopper. Hvis det nogensinde gør. Du kan hjælpe!! Din underskrift, dit pres på Spanien og EU er vigtig! Tyrefægtning bliver mere og mere udfaset takket være det store pres fra jer.
Del gerne denne, så dette vanvid kan blive stoppet.

“On the weekend of 15 November, a sadistic festival called “Toro Júbilo” will take place in Soria, Spain. During this festival, balls of pitch are attached to a bull’s horns and set on fire. 
The bull is then released out into the streets and can do nothing but run around in pain, often smashing into walls in an attempt to douse the fire. The agony he must suffer is unimaginable. These fiery balls can burn for hours, and they burn the bull’s horns, body and eyes and cause tremendous stress – all while spectators cheer and run around the victim. Please join me in sending an e-mail to Spanish officials urging them to put a stop to this vile so-called “festival” now.”

Har du en helikopter, så flyv gerne forbi den pågældende dato og kast noget vand ud på de stakkels dyr. :(
Dette giver mig mareridt. Det gør mig gal. Det giver mig lyst til at slå ihjel. Selvtægt er jo ingen vej ud, men alligvel, det er de følelser det bringer frem i mig. Hvem har sat sig ned og sagt:
Dette er en skide god ide, lad os sætte ild til nogle tyre? Hvilke SYGE individer gør den slags? Hvem har opdraget dem? Vidste i, det er en kendsgerning at når folk mishandler dyr, er de i den grad også tilbøjelige til at gøre det ved mennesker og det sker. Alt for ofte end man anerkender.

images 8684094_orig pooryoungbull

10 kommentarer

 • s jørgensen

  Det er simpelthen IKKE iorden overhovedet at udsætte et levende væsen for den slags lidelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så ondskabsfuldt....fy for helvede.

  Ondskabsfuldt dyre mishandling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina jensen

  Svineri og så skrækkeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Tychsen

  De mennesker der har skyld for dette, burde have samme tur!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Bøgild

  Føj for satan!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hvor er det dog forfærdeligt at der er nogle mennesker der kan finde på at gøre sådan noget mod et dyr. Jeg kan slet ikke holde ud at tænke på at sådan noget foregår i et EU land i 2014. Nu må de spanier fandme stoppe deres dyremishandling. Og jeg vil skide på deres lorte tradition og hvad de ellers kan finde på at komme med af argumenterne. Fat dog at dyrene lider. Hvilke mennesker går ind og ser det og hvad er det dog godt for? Jeg er rystet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hold kæft noget svineri, TAK fordi du gør opmærksom på dette! Kan slet ikke forstå sådan noget kan få lov til at finde sted!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dennis Haslev

  Hvor er det sygt at mennesker kan have den tankegang, brænde dyr der intet kan stille op !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stop det er synd for de dyre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Nej nej de er sku syge i hovde hvad fanden kun finden på at gøre det bare det er folk der betaler for at se på så noget det kan jeg bare ikke forstå

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var nær endt galt