Thaiboksning + MMA: Pix fra event

Der er sgu så meget mænd ikke forstår!

 

Der er så meget mænd ikke forstår. Eksempelvis: Tørshampoo!
Dan har beordret mig udenfor eller ud på opgangen (!) når jeg bruger det, fordi han hårdnakket påstår, at han er ved at dø en langsom og smertefuld død ved kvælning når jeg sprayer det fine stads i håret. Han forstår ikke hvad det vil sige at måtte lide for skønheden og det gælder jo ALLE i husstanden, ikke?

Mit hår er som en våd karklud over mit hoved. Det klasker bare. Det kan løftes og styles med hjælp fra fillers til håret. Produkter der giver fylde og løfter. Men orker jeg at følge en eller anden procedure hver morgen? NEJ!

Edge Natural Haircare er nemmere for mig personligt at bruge nu, hvor jeg har kortere hår, blev klippet i tirsdags. Jeg har en del af deres produkter efterhånden og jeg er super glad for dem. De dufter godt, virker efter hensigten og de ser godt ud på badeværelset. Vigtigt!
Her er lige et run-down af mine seneste must-haves:

IMG_0131IMG_0120
IMG_0128edge

1: Glam tattoos –  kan vaskes af. Flotte farver, metallic/guld
2: Hårprodukt til mænd. Sulfat-fri dybderengørende shampoo. Blid, effektiv rensning af produkters opbygning og urenheder.
Naturlig ekstrakt af mint køler hovedbunden, lindrer irritation og øger blodcirkulationen.
Duft af æteriske olier fra mint.
3: Komplet hårplejeserie fra Edge Natural Haircare – op til 98% naturlige ingredienser.
4: Sportselastikker. Perfekt til træning, da de er små og holder håret på plads.
5: Neglelakfjerner til neglerødder. Farver du ud over kanten, kan denne redde din lak. Der er ekstra “dutter” i låget.
6: Dyrevenlig, lækker serum til ansigtet. Ikke testet på dyr, men på et panel af mennesker. Yay!
7:  Skønne lakke til håret. En til hjemmet og en til tasken :)
8: Den berømte tørshampoo. Whats not to like! Giver håret et pift like a boss!
9: Se det her er interessant. Læbepomade. Eller læbepromenade som Dan sagde som barn. 100% vegansk og findes i over 800 varianter! 800!!!! Fab hele vejen igennem.
10: Lidt svært at se, men de lå jo og fyldte lidt i billedet, det er hårelastikkerne som ses længere oppe fra Petite Affaires. De kan både pynte om armen hvor vi ofte har vores elastikker og så selvfølgelig i håret. Masser af varianter til enhver garderobe. Både når man sjosker rundt på Roskilde Festivalen (inspireret af festivalsarmbånd) til når man som jeg, træner.

Forhandler info, også til de smukke tattoos i guld, som kan vaskes af: 53550409.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thaiboksning + MMA: Pix fra event