Perletand! Tanker fra en tandlægestol

4o år!

Jeg føler mig virkelig uforberedt på det at blive 40. 40! Hvordan opfører man sig som 40-årig?
Kan jeg være barnlig stadig? Tage selfies? Gå i stramt tøj? Jeg ville gerne blive længere i 30´erne, nu hvor jeg er så tæt på. Yaaaaaaiks!
Jeg gider ikke være voksen. Jeg er 40 år fra at dø. Jeg er ikke glad!
Jeg kan måske, hvis jeg får et barn, være sammen med det barn i 40 år. Det er da ikke meget.
Jeg kan så til gengæld sige, at jeg har oplevet mere end de fleste. Jeg burde finde en masse gamle billeder frem, for der er da noget at berette om.
Når man får mail fra et forlag om, hvorvidt man har lyst til at fortælle offentligheden om sine oplevelser med Mike Tyson i forbindelse med en ny bog, ja så ved man, at man har haft det bemærkelsesværdigt sjovt. Havde aldrig troet, at jeg tæt på 40 skulle svare på sådan en mail. Svaret var nej. Til at starte med. Men så kom jeg til at tænke på, min blog er jo kommerciel, så hvis de vil betale for at få nogle detajler på bordet, så skal de være velkomne. Det er søde, sjove detaljer. Ikke onde detajler!

Jeg har besluttet at gøre noget helt specielt for mine dejlige venner og store familie på min fødselsdag. Det bliver totalt fedt. Jeg glæder mig til at dele det med jer. Det er noget jeg altid har haft lyst til.
Billederne er fra Marie Carmen Koppels releasefest på hendes nye album, Heal my wounded heart. Mere om det senere.
I aften skal jeg til launch – noget med Britney Spears. Jeg er jo stadig i 30´erne, så deeet!

Screen Shot 2014-09-25 at 9.42.21 AMTabte min telefon i lokummet – første gang i mit snart 40 årige liv. Her er den puttet i sorte ris for at tørre.

Screen Shot 2014-09-25 at 9.42.08 AM
Min assistent Christina og jeg. Jeg har som 40 årig mere travlt end nogensinde før, takket være alle de mennesker der gerne vil tabe sig og i form. De gør mit liv sjovere, mere udfordrende,  og mit arbejdsliv er aldrig det samme, selvom jeg laver det samme hver dag. Folk er nemlig så forskellige, og på den måde, skal tingene også gribes an således. Kloge ord, I know!

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perletand! Tanker fra en tandlægestol