Sådan laver du en squat...hov, vent! Hvilken squat, der er jo så mange!

Vind: Smukt LOVE TAG smykke fra Jane Kønig

Da der var så mange deltagende i konkurrencen, har vi fundet to vindere i stedet for en. Det var svært at finde en vinder, så vi har valgt en manuelt og så en hvor vi har lavet lodtrækning.
Vinderne er:
​Lisbeth hjære Jakobsen
Hej kira. Jeg har længe sukket over disse lovetag og ønsker mig inderligt et. Jeg ønsker mig et i for min datter Isabella. Isabella er 5 måneder( 3,5 måned korrigeret) hun blev født syv uger for tidligt fordi jeg var meget syg med en byld i maven( de fjernede den efter fødsel og sugede 3 liter betændelse ud) nå men nu hvor vi begge er raske igen og kan tænke på hele det forløb vi har været igennem, vil jeg gerne have et smykke der symbolisere både hende men også min kamp. Så en halskæde med et i som Isabella, min lille stærke tøs. Kh Lisbeth.

Sofie
Ihhh, hvor ville jeg blive glad, hvis jeg er så heldig at vinde denne smukke kæde, med bogstaverne JA. J for min højtelskede mand Jeppe, som jeg har været sammen med i 12 år og A for vores to dejlige sønner Arthur og Aksel:-)

Tak til alle som deltog og for jeres fine historier.
Dbh. Kira

 

Screen Shot 2014-09-11 at 4.23.45 PM Screen Shot 2014-09-11 at 4.23.32 PM

Så er der vinder-chancer igen! Som I måske ved, designer Jane vores forlovelsesringe, jeg var lige forbi i dag for at lave status og bringe Jane den ide jeg har til min ring, og så skal vi lige har kigget på Dans også.
Det bliver meget flot og  meget hvad skal jeg sige…prangende. Jeg går jo ikke så ofte med ring så når det skal være, skal det være i orden.

Se dem her

Det du kan vinde, er et LOVE TAG med kæde til en værdi af 1200,-
Jeg har selv en, som jeg anskaffede mig efter at ha set Lisbeth Østergaards halskæde, hvor hun havde hende og Ralfs initialer.

LOVE TAG er jo et shout out til kærligheden. Jeg udlodder  vedhæng og kæde enten til armbånd eller til halskæde, du bestemmer selv hvordan du vil kombinere dit smykke hvis du vinder.

For at deltage:
Fortæl hvis bogstav skal stå på din love tag og hvorfor :)
Christina og jeg trækker lod om vinderen den 15.september, om aftenen.
Vinderen får direkte besked. Brug kommentarfeltet, husk at jeg skal godkende kommentarer før de kommer på, derfor er det ikke sikkert du ser din kommentar med det samme.

161 kommentarer

 • Troels B.

  Han du mon udtrukket vinderen? Ellers vil jeg gerne være med. Jeg vil gerne glæde min kæreste med smukt LOVE TAG på vores års dag. Nu er det efterhånden blevet til en del år, og normalt giver vi ikke hinanden gaver, så glæden vil sikkert være ekstra stor, hvis jeg kommer med noget, som jeg ved hun har ønsket sig. Et T for mit navn, og et C for hendes eget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Felsinger

  Årh lækker konkurrence! Hvis jeg vinder skal der står et N som er forbogstavet i mit navn og X som kan stå for alle dem jeg holder af – min kæreste, min søster, min gode veninde osv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Det skal skal være et S, da det skal stå for mig som har mange S’ser i navn og efternavn. “Hvis du ikke er i stand til at elske dig selv, kan du ikke elske andre.” – er der nogle kloge der siger.

  Så hvorfor ikke have et bogstav der symboliserer sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Jeg har lææænge ønsket mig Jane Kønigs Love Tags. Hvis jeg er så heldig at vinde skal det være et armbånd med et M for Michael og Margit. Vi har den 26. September været gift i 16 år og det kunne være skønt at fejre med et smukt smykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  C og M
  Står for Camilla og Mathias min lillebror og jeg, som en gave til min kære mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Årh jeg vil så gerne vinde.. Jeg ønsker mig et B for min kæreste og et L & V for vores to døtre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ville gerne have en halskæde med mit, min kæreste og vores datters forbogstaver (K, P og I) og når jeg har født og vi har fundet på navn til den lille skulle jeg have et nyt vedhæng med det bogstav også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla M.

  På mit love-tag skulle der stå M og F

  M for mor – og samtidig M for mormor og morfar
  F for far – og samtidig F for farmor og farfar

  Min familie er det vigtigste aspekt i mit liv, de er mit omdrejningspunkt og min tryghedsfavn. Mine bedsteforældre har altid været en stor del af mit liv og vil altid være det. Både dem der stadig er her til kys og kram og dem der får tilsendt dem med “luftposten”..
  Mine forældre har som alle gode forældre elsket og støttet mig gennem tykt og tyndt, og jeg ville ikke stå hvor jeg står i dag uden min families kæmpe rummelighed, accept og kærlighed. Jeg ville elske at kunne have et så smukt og personligt smykke der vil symbolisere alt den støtte og betingelsesløse kærlighed.

  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian

  Kære Kira :-)

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal der stå “E” for (Evelyn) på mit lovetag.

  Hver dag har vi muligheden for at sætte vores spor her i verden. At sprede glæde og kærlighed og bygge hinanden op – at løfte hinanden. Ja nogle mennesker møder os med så anerkendende, smilende, imødekommende og kærligt et væsen at de sætter dybe spor i vores sjæl. De efterlader tro, håb og kærlighed der hvor der før måske var lidt gråt og koldt. Sådan et menneske er Evelyn for mig – og jeg er overbevist om at hun har været/er det for hver en sjæl hun krydser vej med.

  Jeg kender egentlig ikke Evelyn specielt godt. Faktisk er alt hvad jeg ved om hende, at hun hedder Evelyn.
  Jeg vil tro hun er sidst i 60’erne.
  Jeg mødte Evelyn I Pisa lufthavn i efteråret 2012, på vej hjem fra et længerevarende ophold i Italian. Jeg havde et halvt år inden pakket min kuffert hjemme i dk, taget mit hjerte under armen og søgt den helt store kærlighed og det helt store eventyr I Italien, synes at have hørt det er kærlighedens land..
  Det endte desværre med knuste drømme og et knust hjerte, og i efteråret 2012, lige der midt i pisa lufthavn, ved siden af en endnu ukendt kvinde, brød jeg fuldstændig sammen. Som en meget sensitiv pige har lufthavne altid trukket tåre ud hos mig, enten af ovenud glæde for at genforenes med dem jeg elsker, eller af ulykkelighed ved at skulle skilles fra dem..
  Det her var altså ulykkelighed der drev tårerne til at pible frem.. Min personlige beretning om baggrunden til mine tåre vil jeg ikke “kede” dig med, og jeg ved ikke engang om der findes ord for så personlige beretninger, men du kan jo nok regne ud at kærlighed var essentielt for mine kvaler.
  Men altså, denne daværende helt ukendte kvinde (Evelyn) blev min grund til smil på læben og mod på nye drømme.
  Evelyn gav mig et lommetørklæde og i den halve time vi ventede på at skulle boarde var hun der for mig i min lille verden. Hun lyttede og var en rar og kærlig sjæl, hun viskede al tvivl væk fra mit hjerte og hun fik på en eller anden måde givet mig lysten til at kæmpe videre tilbage, hun gav mig en indre ro og accept af nuet og håb for fremtiden. Hun åbnede min øjne for livet, for mulighederne og for alt det jeg kunne vise mig taknemmelig over for.
  Jeg skiltes med hende med en tåre på kinden men med kærlighed i mit hjerte.. Jeg har aldrig mødt Evelyn efter, vores veje mødtes og skiltes i den lufthavn det efterår, men jeg har aldrig glemt hende.
  Evelyn satte så dybe spor hos mig at hun stadig gør en forskel for mig, ligesom hun gjorde den dag for to år siden.
  Et “E” skal altså derfor pryde mit love tag, til daglig beundring og taknemmelighed overfor en kvinde der har gjort et kæmpe forskel for mig.

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ihhh, hvor ville jeg blive glad, hvis jeg er så heldig at vinde denne smukke kæde, med bogstaverne JA. J for min højtelskede mand Jeppe, som jeg har været sammen med i 12 år og A for vores to dejlige sønner Arthur og Aksel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lund

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal mit bogstav være J. J som er forbogstavet på min mands navn, han hører altid til tættest på mit hjerte (han er der altid med støtte, trøst eller bare hans dejlige smil og gode humør). J for januar som var den måned jeg nåede mit ønskede vægttab (det er vel en slags kærlighed til sig selv). Og J for at huske at sige Ja mere end nej (af kærlighed til livet)…..;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catherina

  Fordi denne kæde på cm står øverst på min ønskeliste…vedhænget skal være et B…for Bo, som er mit livs store kærlighed og som er fucking fantastisk på alle måder!!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  K S el M som er mine børns navne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvis jeg vandt, ville jeg have et H. Det skyldes simpelthen at jeg har været hård meget ved mig selv, men nu er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg kan ånde lettet op, vågne uden bekymkringer, nyde mit liv og alle dem jeg har omkring mig og generelt bare være tilfreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skal der stå et A og et D, for mig og min kæreste, der har haft alle odds i mod os, og har bukket under – men har kæmpet os igennem, for vi elsker hinanden mere end alle forhindringerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en halskæde med S. Min kærestes forbogstav. Han er det bedste der findes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Don

  R O C = symboliserer min lille familie som jeg gerne vil have “tæt” på mig hver dag, i hverdagens adskillelse og trummerum….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina L

  Rigtig smuk giveaway!
  Hvis jeg bliver den heldige, skal der stå M på min halskæde – forbogstav på min vidunderlige mand. Ham elsker jeg at elske❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Nedergaard

  Jeg skal giftes d 20.09 og og har længe ønsket mig lovetags smykkerne. Det ville være en smuk og symbolsk kæde som symboliserer begyndelsen på et ægteskab. Der skal stå A og M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Simpelthen så fine smykker, hvis jeg er den heldige vinder, skal detvære P & H initialerene for mig og min mand:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  L og M – som både kan være min egne initialer, min søster og jeg samt min mor og jeg. Selv om det virker lidt selvfedt med et shout put om kærlighed til sig selv, så er det noget jeg arbejder med at acceptere mig selv som jeg er. Det samme med forholdet til min søster, vi mistede vires mor som meget små, og den tumult de gav i vores barndom, har desværre påvirket vores forhold den dag i dag, men faktisk er vi så ens at vi ville have så meget glæde af hinanden, hvis vi får styr på vores problemer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine bogstaver skulle være S og L (Sara og Louise), min aller bedste veninde Sara bor i Norge og jeg savner hende hver dag! Oven i hatten venter hun barn, så følger hende kun i billeder eller over Skype. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsen

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle der stå M på mit lovetags til en halskæde. Dette til ære for min kæreste, der altid er der i tykt og tyndt, ligegyldig hvor tosset en idé jeg har, uretfærdig jeg er osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville elske at vinde en halskæde med H og F, som er mine forældres initialer, da de er der for mig og støtter mig i svære tider :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Der skal være et M for min kæreste gennem mere en 15 år. Han er der altid for mig og er den klippe jeg ved jeg altid kan støtte mig til i medgang og modgang. Derudover skal der være et N for vores søn på 4 år. Han er det mest fantastiske der nogensinde et sket for os og jeg føler den mest ubeskrivelige kærlighed for ham. Som det sidste vil jeg gerne have et D for mit navn. Så vil kæden være et personligt symbol på vores lille kernefamilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Petersen

  Har virkelig længe ønsket mig en rhodineret kæde med initialerne A og K .. Simpelt bare fordi at A er min bedsteven og giver mig ubetinget kærlighed lige meget hvor tosset jeg er ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Jepseb

  Hvis jeg vinder de lækre lovetags, skal de sidde i en halskæde i forgyldt sølv. Det ene skal være et D for Diana, fordi jeg er så stolt af mig selv for endelig, at få mig den personlige træner jeg altid har drømt om til, at få mig selv i fokus igen! – og det andet skal der være et K for Kira… Og hvis min kæreste Kimmi spørger, leger jeg bare at det i virkeligheden står for hans navn;) To fluer med et smæk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Der skal stå J og B
  Fordi vi har kendt hinanden i 16 år og har 5 års bryllupsdag. Vi har gået igennem det værste sammen. Fået syg datter, gået gennem sygdomsperiode sammen. Taler sammen når det hele brænder på. Kender hinandens stærke og svage sider ud og ind. Vi er af den overbevisning at når man taler sammen i svære stunder, er det medvirkende til at man kan stå stærkere. Jeg elsker min mand, selvom han er den, der kan gøre mig så rasende som ingen andre. Men han er også den, der gør mig så glad og lykkelig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg ville ELSKE at vinde denne konkurrence!!! Jeg ville vælge bogstavet M for min mor, fordi vi er meget tætte, og jeg er lige flyttet hjemmefra og savner hende tit :) vi skriver stadig sammen flere gange om dagen, det er hyggeligt stadig at følge med i hinandens liv. Hun er nok min aller bedste veninde i virkeligheden! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Klara

  Wow! Helt fantastisk giveaway

  Jeg er helt forelsket i Jane Kønig!
  En anker halskæde i sølv med M og K
  Jeg bor på den anden side af jorden og savner mine brødre 24/7!
  Jeg ville elske at have dem hængene rundt om halsen hver dag !!

  LÆKKER GIVEAWAY!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Min bedste veninde (M) bliver snart 30 år. Vi er begge singler, men bor sammen og deler vores hverdag – også når det det gør allermest ondt. Hun er en ubeskrivelig vigtig del af mit liv, og jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende, vores grin, ferier, oplevelser og sladder i sofaen. Halskæden skal være en fødselsdagsgave til hende som tak for at være den, hun er: sig selv. Man står stærkere, når man er flere sammen, og det behøver ikke altid være med en kæreste, forlovet eller ægtemand. Hun er beviset på, at det hele nok skal gå. Mangler hilsner A :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Christensen

  Dejlig konkurrence!
  På min love tag skulle der stå et T for min afdøde hund. Min absolut bedste ven, som var utrolig modig og stærk lige til det sidste på trods af at han havde en hård start på livet.

  Med hans forbogstav om min hals, ville jeg blive mindet om nogle dejlige minder, vi har haft sammen og så have en følelse af at han er med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Årh nej! Jeg så lige at det var muligt at få 3 lovetags med i sin kæde så jeg laver lige et nyt indlæg :i

  Ankerkæde i sølv som halskæde med 3 lovetags.

  Tag 1 skulle have bogstavet K for min elskede mor! Hun kæmper og kæmper på mine vegne når jeg ikke selv kan, og kan se det bedste i mig når jeg ikke selv kan. Hun er bare fantastisk!

  Tag 2 skulle have bogstavet R for min far der bare er den mest fantastiske far der findes på denne jord! Han han altid gøre mig glad med hans ufattelig sorte og til tider ( meget ) platte humor!

  Tag 3 skulle have bogstavet R, for min virkelig skønne lillebror der kan klare at have en så skør søster som jeg! Vi har det bare fantastisk sammen og jeg elsker ham SÅ højt at ord ikke kan beskrive det!

  Det ville betyde ALT for mig at kunne bære min familie med mig uanset hvor jeg rundt om halsen og tæt på hjertet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde så ville jeg gerne have bogstaverne K og R. K for min elskede mor der er der for mig i tykt og tyndt når jeg skal igennem diverse behandlinger for diverse problemer og R for min far der bare er den mest fantastiske far der findes! Jeg ville gerne have dem i en sølv halskæde så de altid er tæt på mit hjerte! Mine forældre er uden tvivl de bedste i hele verden! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Det nok lidt underligt, men først og fremmest et B, som står for Bernhard som er min afdøde morfar og gudfar. Mistede ham på min fødselsdag sidste år, så for ham et B.
  Så et M, for Mads som er min kæreste.
  J, for Jonna som er min stærke mor.
  K, for Kenneth som er min seje far.
  De her mennekser betyder alt for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie M

  Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle der stå M+F (mor og far). Uden dem, ingen mig, så jeg ville vise min påskønnelse for dem, på den måde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hansen

  Hvis jeg vinder skal det være en halskæde med to love tags med bogstavet M for min kæreste og mit navn. Det ville være fantastisk at kunne bære denne smukke halskæde som et symbol på min kærlighed til ham hver eneste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke K

  Top lækker giveaway!

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skulle det være et armbånd i sølv med et F og et B. For mig er en den størte kærlighed mellem min farmor og jeg. Min farmor er dsv. gået bort for et halvt år siden, men kærligheden er der stadig! Det ville jeg huske når jeg hver dag kiggede på min arm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Layla

  Jeg ville ELSKE at have denne smukke halskæde på hver dag, hvor det skulle stå L for mig og M for min kæreste som har lært mig, at være glad for mig selv og turde at være kvinde og vise det! Det er slut med at gemme sig i store bluser!:o) Det vil jeg rigtig gerne hylde HVER dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ønsker mig SÅ meget en love-tag halskæde. Det skal være med min mand og jeg’s forbogstaver B & D. Vi blev gift for tre måneder siden, og han er mit livs kærlighed. Tænkte også det skulle være et C for min datter, men hvad så når nummer to lander? Det går jo slet ikke, så må man jo ønske sig et armbånd til den tid ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg har drømt om et Lovetag-armbånd og hanskæde rigtig længe og ville elske begge dele i forgyldt sølv. Mine to bogstaver skulle være S og N, da det er mine storesøstres forbogstaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Ville elske at vinde et lovetag armbånd med initialerne M og J.
  De bogstaver står for mig og min kærestes navn. Jeg har været igennem en del og han er bare min helt. Der er intet som kan lyse en dag op som ham. Han er min store kærlighed og ham jeg håber jeg skal være sammen med for altid. Jeg elsker ham så uendelig meget.
  Det ville være dejligt med et lille symbol på, at han altid er der for mig. Og et smykke for “vores kærlighed” SÅ er smykket fantastisk smukt og noget jeg ville blive utroligt glad for at eje. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Der skal stå T for Theis – navnet på min lille søn på snart 4 år, som ubetinget er det største klump guld i mit liv. Forever and ever

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg ville elske at vinde en halskæde, er stor beundrer af Jane Kønig og drømmer om hendes fine smykker. I halskæden skulle der stå et L for Lisa (mig) og et R for min vidunderlige og smukke datter som er hele meningen med mit liv, og uden hvem jeg ikke kunne eksistere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  R for min kæreste og G for mig. Min kæreste var en kæmpe støtte for mig og mine søskende da vi meget pludseligt mistede vores far i sommers. Han er mit livs kærlighed og støtter mig dagligt i min sorg, om det er gråd, vrede, urimelighed, opgivenhed m.m. Så hvis jeg vinder vil jeg bære vores bogstaver omkring mit håndled, som symbol på vores kærlighed til hinanden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  P : for Pernille som er mit navn
  L : for ham der siger “jeg er jo din største kærlighed” – Louis, min søn :)
  Hvis der er en tredje så skal den være tom og vente på bogstavet på en (forhåbentlig) kommende ny kærlighed, en mand;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Bay Jørgensen

  Der skal stå A for min mand Anders.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  “B” for min fantastiske kæreste, som jeg har været sammen med i 3 år, og som jeg drømmer om at blive gift med og få børn sammen med en dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T. Hartmann-jensen

  Hvis jeg skulle være så heldig og vinde disse smukke halskæder, så skulle der står A&C da det ville symbolisere min kæreste og jeg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ønsker mig en halskæde med bogstavet M. Min kæreste, søster og fars navne starter med M, og så er der jo også min elskede Mor :) så kan jeg gå rundt hele dagen med de folk jeg elsker højest tættest på hjertet. det ville varme. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Om jeg er så heldig at vinde – ønsker jeg mig halskædet med bogstaven E (for lillepigen). Efterhånden skal det i så fald suppleres med et T (for mig og kæresten)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Andersen

  Hvis jeg bliver den heldige vinder sf denne rigtig fine konkurrence, så skulle der stå J og C for mine forældre;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  ”F”
  For min pisse irreterende, provokerende, stiktossede, krævende og ikke mindst stædige, men godhjertede, følsomme og livsglade lillesøster. Selvom hun kan være den person i hele verden der kan pisse mig mest af, er hun også den person jeg ved jeg altid kan komme til. Vi er vokset op med 2,5 års mellemrum mellem hinanden. Hun er den ENESTE person i hele verden der kender til alle mine små særheder og omvendt. Min søster er ikke bare min søster, hun er samtidig min bedsteven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Hvor er de bare flotte. Hvis jeg vinder skal der stå T (for min mand Torben), C (for min søn Carl) og S (for min søn Sebastian) – de bedste gutter i verden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville have der skulle være to M’er – for mig og min kæreste Mikkel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvis jeg vandt Jane Koenigs flotte love tag smykke skulle der stå A – A står for min dejlige kærestes navn. Der skulle stå A, fordi at han er en helt fantastisk person, som altid er ved min side. Skønnere kæreste findes ikke. Det vil derfor være helt fantastisk at have hans forbogstav stående på en love-tag halskæde, da jeg derved vil blive mindet om ham hele tiden. Han er uundværlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Sørensen

  Hvis jeg er heldig at vinde skal der stå S og C. Forbogstaverne på mig og min kæreste. Vi sidder lige nu i den situation at vi er adskilt fra hinanden i 6 måneder og det vil derfor være en god måde at mindes ham gennem dagen der går. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Thygesen

  Der skal være et M for marig, og et F for min datter Filippa. Hun er det bedste der nogensinde er sket for mig. Og så ville det da være en dejlig fødselsdagsgave til mig selv. (16/9) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  E for Eddi manden i mít liv

  M for Mads min skønne dejlige søn

  Super konkurrence, krydser fingre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Jakobsen

  Et stort rungende L fordi…
  Vores skønne dreng på snart 3 år hedder LUCAS
  Både min kæreste og Lucas hedder LEO til mellemnavn
  Lucas’ Far er krigsveteran med PTSD og derfor skal vi huske at værdsætte LIVET hver eneste dag – det er så sårbart!

  Såfremt man kan vælge 2 bogstaver skal det andet uden tvivl være A for min skønne elskling af en bonusdatter AMALIE på 17 år… ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monja Hansen

  L for min datter Liva og M for Monja (mig).
  Jeg har været alene med min datter på 3 år helt fra start og de LOVE tags vil være et symbol på vores tætte bånd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte R.

  Vi er fem i familien, så det ville være helt håbløst og sikkert give nakkeproblemer at slæbe rundt på bogstaver for os alle :-) Tilgengæld deler de fire andre efternavn – jeg har så et andet. Men hvis nu, jeg vinder, så vil jeg gerne bede om et “B” i en halskæde. Så har jeg de fire terrorister med mig hele tiden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  S for mit navn og samtidig står det for sej da jeg har tabt en del kg det sidste år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Der skulle stå H for mit livs kærlighed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Storm

  M for mig og J for Jonas
  Vi har d. 15 september været sammen i 4 år, så det ville passe rigtig skønt. Jeg har længe ønsket mig kæden, men pengene rækker desværre ikke for 2 studerende.
  Jeg ville elsker at kunne “føle” jeg går rundt med ham hele tiden.
  Mange knus fra Mie og Jonas
  Lækker blog forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville elske at vinde sådan en flot halskæde! Jeg ville desuden elske, at det var med et ‘M’ for mit eget navn og et ‘L’ for min elskede søster – som et bevis på, at vi for altid hører sammen, og at hun altid er tæt på mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg ønsker mig et forgyldt sølvarmbånd med tre love tags som vedhæng.
  K = Kim, min elskede mand
  K = Karla My, min 6-årige guldklump
  D = Dorthe (mig selv), fordi kærlighed til sig selv er lige så vigtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg vinder, skal det være halskæden med bogstavet D. Det står for Dan, og vi skal giftes til foråret :) Jeg har længe ønsket mig halskæden, og krydser fingre for at jeg er den heldige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvis jeg var så heldig at vinde den smukke kæde med lovetags, så skulle der helt klart stå J, for min smukke datter, og A, for min smukke kæreste. De to betyder alt i hele verden for mig. Jeg fik min datter under ret barske omstændigheder, var alene med hende i hendes første tre år, indtil manden i kit liv dukkede op, og tændte tusinde stjerner i mine øjne. Han har fået mig til at tro på kærlighed, og at livet er min ven. Og så forguder han min datter, og er den perfekte far og mand i mit liv….hvad er mere sexet end det?;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil have to M’er. Det ene for Mie, det andet for Milla. Min bedste veninde står i en meget hård situation med en kæreste som har fået konstateret kræft og en (ung) søster som har fået 3 blodpropper i lungerne. Hvis der er noget hun har brug for er det at vide hendes veninder er der for hende. Med denne halskæde vil hun kunne se det hver evig eneste dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  N for min skønne datter Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille T

  P for mit navn… Og L for Love.. Jeg ikke været så heldig at finde min store kærlighed endnu, men er sikker på han nok skal være derude et sted og indtil da tror jeg på at han findes og det er det vigtigste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  E for min datter, da min kærlighed til hende er stærkere end noget andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hartvig

  Helt enkelt: F for min familie – uden dem, ingen mig! Jeg ser både mine venner, veninder og kæreste som familie, så derfor betyder dette bogstav meget for mig <3 Plus så er det også forbogstavet på mit navn og derved vil denne halskæde symbolisere ikke blot mig, men også min elskede omgangskreds <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • joey

  Der skal stå R for Rebecca som er min skønne datter. Og min smukke hustru skal selvfølgelig bære dette lovetag, da hun har givet mig livets største gave, nemlig Rebecca

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville vælge et ´M´ for min søn Marius, fordi han er det bedste, jeg har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Nynne From

  <3 Det skal selvfølgelig være R for min store guldklump Rasmus og E for min lille guldklump Emmelie <3 At det så egentlig og står for skadestuen (ER), er bare synd :P For det ER mine skønne unger, det står for :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Jeg vil gerne have M stående på mit lovetag, hvis er så heldig at vinde. M står for Mads – som er min kære bror. Vi skændes ret tit, og er til tider meget uvenner, men jeg elsker ham inderst inde, og han er det vigtigste menneske i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bech Christensen

  M for Michael, fordi jeg elsker klichéer og derfor skal min skønne skønne kærestes forbogstav selvfølgelig være mit lovetag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torben

  Jeg ville give en halskæde til min skønne kone, med vore initialet A&F . Da vi har 15 års bryllupsdag her i efteråret. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholml

  Jeg har en lillesøster som skal konfirmeres i foråret og jeg ville elsker at give hende en guld halskæde med 2x L. Da hun hedder Liv og jeg hedder Lea. Så jeg kan vise hende at vi hører sammen lige meget hvad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvis jeg vandt ville jeg have C for min kæreste Christian, der lige nu bor og arbejder i Oslo og som jeg derfor kun ser hver anden måned. Derfor ville jeg elske at bære hans forbogstav om håndledet sammen med mit eget. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Der skulle stå J for Jakob som er min dejlige mand og far til vores to dejlige børn. Vi har været gift i 7 år på lørdag, så det ville være en skøn bryllupsdagsgave at få

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg var den heldige vinder skulle der være et M for mor/Mai fordi at jeg har den bedste og kærligste mor. Hende kan jeg ikke undvære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Vil rigtig gerne have et P for min dejlige kæreste Peter. Han er helt speciel for mig, og jeg elsker ham meget højt. Krydser virkelig fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  A – For min søn Anton på 4 år og V – for den søn jeg bærer på nu, har termin om 6 uger og lillebror skal hedde Valde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  S, for mit eget navn silja :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har kigget på den halskæde længe, faktisk op til flere gange.. Ville elske at vinde den i sterling sølv.. Og de to bogstaver jeg ville ønske der stod i, er min Datter I = Ida hun er 4 år og min elskede kæreste gennem snart 9 år… A = Anders.. det skulle være de to bogstaver der skulle stå i mig og være tæt på mit hjerte for altid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Jeg vil gerne have et armbånd, med A og H, for mig og min kærestes navne. Han er min helt og det vil jeg gerne vise ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Hvis jeg skulle være så heldig og vinde, skulle det være med intialerne “J” for mig selv og “X” for mine 4 brødre, mor og far, venner, alle dem der gør mit liv så dejligt at leve. Loooove til dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  MF for min familie/my family.
  M for Morten & F for Frederik. Mine drenge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed konkurrence! Jeg har længe sukket over denne lækre halskæde og jeg ville elske, at vinde et lovetag i roseguld. De to bogstaver skulle være S (Simone) og D (Daniel), som jeg har været sammen med i 2,5 år og er stadig lige så nyforelsket :) Desuden er det snart min fødselsdag, og kunne ikke tænke på en bedre gave :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ville vælge et ‘S’ for Sophie, som er min lillesøster og det vigtigste menneske i mit liv. Krydser fingre for at jeg er den heldige vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Jeg ønsker mig C, som er min kærestes forbogstav. Jeg er ikke til at få tatoveret hinandens forbogstaver el.lign. og er hverken gift eller forlovet, men dette kunne være et fint symbol på vores kærlighed. Jeg er dårlig til at skifte mine smykker og går ofte med de samme i månedsvis, så det vil glæde mig at kunne se på dette hver dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville gerne have med bogstavet K da min dejlig dreng på 3 år er mit kæreste eje, og det ville være dejligt altid have noget på mig som minder mig om ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Winterskov

  Min kære mor fylder 50 år og jeg vil gerne give hende nogen specielt. Så et armbånd eller kæde med hendes tre børns initialer A K K ville være en rigtig fin gave fra os til hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry hansen

  Jeg elsker de her halskæder, er dog ikke selv ejer af en, men det skal jeg helt klar være én dag! Jeg ville vælge bogstavet A, for min mor. Min mor er min kæmpe inspiration, jeg ser enormt meget op til hende, for hun er fandme en sej dame!! Ikke kun fordi hun er min mor, men fordi hun er den person jeg gerne selv vil være, når jeg får børn, og bliver ældre. Det andet bogstav skal være et E, for min far. Mine forældre betyder alt i verden for mig, de har været sammen i lidt over 18 år, og det synes jeg sgu er sejt. De vil altid begge to være mine kæmpe inspirationer, og i sidste ende være dem, som har lært mig mest om livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie WJ

  A – min lillesøster hedder Anne og hun er lige netop noget teenage årene og man skulle tro at hun ville hade mig med alle de følelser, en teenager besidder, men jeg kan mærke at hun virkelig har brug for min gode råd og hun ønsker mere kvalitetstid sammen med hendes storsøster. J – for mit navn. A & J for evigt og altid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af det virkelig flotte smykke, vil jeg have et “V” for min helt fantastiske nevø, der simpelthen er noget af det skønneste, der findes. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kan se at det bliver svært at hamle op med alle de rørende historier og fortællinger om, hvorfor folk skal vinde denne konkurrence. Men jeg vil bare gerne have et K i min halskæde, for min kæreste gennem 7 år. Og faderen til mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • am

  J for min mand, og for vores kommende datter, hvis navn og så vil starte med J. Det er helt klart et ønskepigebarn for farmand, og de har allerede et særligt forhold til hinanden, selvom hun stadig er intern. Hun elsker at pille ved hans øre, når han lægger hovedet på, og bevæger sig på en specielt måde, når han taler til hende. A, for mig. Jeg elsker de to mere end ord kan beskrive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg har 3 skønne piger, så kan jo ikke kun skrive et bogstav ;) Det kunne være fedt hvis der kunne stå både et F, K og V på den samme, eller en firkløver, da det er et symbol på mine tøser og jeg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Buhl

  Der skulle stå D for Daniel og F for min familie. De mennesker, jeg elsker allermest, og som altid er der for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej. De bogstaver der skulle stå i mit lovetag skulle være L, selvfølgelig forbogstavet på mit navn. Det andet bogstav skulle være X – altså for det ukendte. Ligesom x er det ukendte i en matematik ligning. Jeg går jo ikke må matematisk linje for ingenting. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  S for min søde mand, som også er far til vores dejlige børn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Barnett

  Jeg har aldrig brudt mig om at gå med smykker. Hverken ringe, halskæder oh har heller ikke huller i ørerne i en alder af 37, må jeg være den eneste der aldrig har fået lavet det. Til fest og farver kan jeg godt tage en pæn/ prangende kæde på med store sten. Min mand og jeg blev gift sidste år og vi har ikke ringe da jeg har frabedt mig det. Men kunne være fedt med en kæde med bogstaverne L og C for at vise vores kærlighed til hinanden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Et C. Jeg er meget selvglad hah! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Jane Kønig er hamrende dygtig, og hvem har ikke fået en smule hjertebanken over hendes smukke love tags? Jeg kan i hvert fald ikke sige mig fri.
  Jeg har til gengæld haft svært ved at beslutte, hvilke to bogstaver der skal stå, hvis jeg (rent hypotetisk) skulle gå hen og vinde. Jeg har de mest fantastiske søskende, og den ene har endda en tatovering med hver og én af vi søskendes forbogstaver på armen. Og hvad med min skønne mor, som har gået så evigt meget igennem ift. os børn, og som alligevel altid er der og som stadig giver sin ubetingede kærlighed? Det er godt nok svært at “konkurrere” med.
  Alligevel er jeg nået frem til, at det må det være mit eget (C) og min kærestes (T) forbogstaver, der skal stå på vedhængene. Han er trods alt den, som er løbet med mit hjerte for snart 9 år siden, og som stadig gør det dagligt. Det er ham, som jeg har fulgt til den anden side af jordkloden – og som jeg ved, ville gøre det samme for mig. Desuden der jo kun to vedhæng… Så kan man jo altid udvide med flere love tag vedhæng på sigt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg ville have et B for Bastian, og et P for mit navn. <3
  Bastian har været min eneste ene, siden jeg var 13 år. Så derfor skulle det være hans forbogstav, som jeg skulle bære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Lykke

  Det skal stå et T for min søn Thomas, som forlod denne verden i 2006 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Et R for Rasmus – manden i mit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ønsker mig et armbånd med C, for min søn Christian som lige er blevet 1 år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  L for livet. Jeg har lige vundet over kræften, og er på vej tilbage. Jeg er i 30’erne, gift og har to små drenge. Allerhelst ville jeg havde min mands og mine to drenges initialer, men Livet symboliserer det hele. KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  E for Emil, min søn som blir 4 år på søndag (D.14) mit livs lys ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  C for min dejlige kæreste og for min højt elskede hund Carl. Det andet bogstav skal være N for mit navn (Nana), fordi jeg skal huske at jeg er den vigtigste i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Først tænkte jeg, at der skulle stå P for mit navn, E for min ældste datter Emilie og S for min yngste datter Sarah. Det har “bare” været os i mange år efterhånden, og det er dem, jeg elsker højst i hele verden! Men jeg tror, at jeg vil vælge at skrive LOVE i stedet for. Jeg trænger sgu til noget voksen-kærlighed. Til noget “mig-selv kærlighed. Jeg er mere end mor, og det skal jeg huske. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hauge

  Der skal stå ‘K’ på mit armbånd. ‘K’ for kærlighed, kys, konsekvens, kampklar, kvinde og Katrine. Fordi min mand elsker disse egenskaber ved mig – på 12. år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hauge

  Der skal stå ‘K’ på mit armbånd. ‘K’ for kærlighed, kys, konsekvens, kampklar, kvinde og Katrine. Fordi min mand elsker disse egenskaber ved mig – på 12. år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  C som er min kærestes forbogstav og E for mit eget. Vi har været sammen i over 4 år nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne viberg

  Ingen tvivl, et A for mig, og et M. Et M for verdens dejligste kæreste, men samtidig et M for både min mor og mormor. De stærkeste kvinder i mit liv. Desværre er min mormor ikke levende længere, men der ville ikke være noget større for mig end at have minderne og kærligheden båret på mit håndled <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  M for Mads
  A for Anja
  Jeg har længe overvejet en gave til min kæreste til vores 3 års dag.
  Jeg vil gerne give ham en speciel og helt unik gave på vores 3 års dag her i slut September ♥
  På trods af ‘ kun ‘ 3 år, er han min store kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Melbye Andersen

  Der skal helt sikkert stå M i min lovetag ❤️ M står for Martin som er min største kærlighed nogensinde, vi har været sammen i 23 år, har 3 lækre drenge sammen og er stadig nyforelsket ❤️ Håber jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Nielsen

  Vil gerne have min fars initial som er B så jeg altid har ham med rundt, han er den eneste rigtige mand i mit liv, og det ville være dejligt at have ham med rundt på den måde; nu når jeg ikke kan slæbe ham med overalt ;)
  det må rigtig gerne være en halskæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Juul

  Jeg ville ønske mig et lovetag med bogstavet M. Fordi at så kan det både symbolisere kærlighed til min skønne kæreste Mikkel og for min elskede mor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Stensbo

  Jeg har længe sukket efter det smukke love-tag! Jeg på SU, da jeg er sygeplejerskestuderende, så den slags luksus må vente. Heldigvis er jeg færdig til februar, og da reglerne ikke tillader sygeplejersker at bære vielsesringe, ville det være fantastisk at have en halskæde med vores bogstaver om halsen. Endnu bedre ville det være, at vores elskede datter også kunne have sit med. Så ville det føles som om, at de var med mig altid. Det ville betyde meget for mig!
  Bogstaverne ville være A, C og L.

  Tak for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Ville gerne have et A og K for Ann og Karsten som er mine søskende som har været der så meget for mig de sidste par år hvor jeg har været rigtig syg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  Hvis jeg vandt skulle der stå C, for mine fantastiske forældre, der har været der for mig, hver eneste dag i et MEGET langt sygdomsforløb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Romana

  Mia. Fordi min datter hedder Mia. Hun er mit hjerte og grund til at jeg lever idag. Hun har reddet mig fra min Spiseforstyrelse og depression. Hun er grunden til at jeg står op hver morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg ville få initialerne C og K for mig og min kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Lykke Laursen

  E for min kæreste Emil og C for mig. Fordi vi skal være sammen altid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et sølv armbånd med bogstavet K.. K er for Kornelia, min lille smukke datter som jeg fødte D. 21. August 2014, det var så tragisk at vores lille pige døde før hun kom ud (jeg var i uge 34, men hun var en rigtig fin smuk og stor pige, 2294 g. 48 cm. Lang og af uforklarlige årsager stoppede hendes hjerte brat) livet er rigtig hårdt og det ville være helt fantastisk at kunne bære hendes bogstav på mig hver dag, ikke fordi jeg nogensinde kommer til at glemme hende, men blot for at have noget “af hende” på mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  K for min mand, kærester i over 10 år, gift i over 6 år. En hyldest til ham, fordi han er verdens bedste <3 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Damgaard

  T for Thomas, min mand som jeg har 24 års dag med d.27 september ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Friis Pedersen

  U (for Ulrik min kæreste igennem 24 år) H (for mit navn) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg ville sætte bogstaver T på mit love tag. T’et står for Thomas. Vi har været sammen i 13 år og jeg kan stadig se på ham med nyforelskede øjne. Han er mit livs kærlighed og vi er et team om alt i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej kira. Jeg har længe sukket over disse lovetag og ønsker mig inderligt et. Jeg ønsker mig et i for min datter Isabella. Isabella er 5 måneder( 3,5 måned korrigeret) hun blev født syv uger for tidligt fordi jeg var meget syg med en byld i maven( de fjernede den efter fødsel og sugede 3 liter betændelse ud) nå men nu hvor vi begge er raske igen og kan tænke på hele det forløb vi har været igennem, vil jeg gerne have et smykke der symbolisere både hende men også min kamp. Så en halskæde med et i som Isabella, min lille stærke tøs. Kh Lisbeth.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Lindholm Andersen

  Ud over mit eget K, så skal der være endnu et K for min elskede mand gennem 14 år. Jeg mødte Kristian for 17 år siden og vi havde været gift i 14 år d. 2/9 :) Han er mit livs kærlighed – min soulmate og far til vores 3 børn <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Kofod-Jensen

  A for Ares ❤ han fik mig op og ud blandt andre mennesker igen, da jeg for 6 år siden gik ned med en slem depression og oveni hatten begyndte at lide af social angst. Han er mit livs kærlighed og lyset i mørket når jeg en sjælden gang ryger ned igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På min skulle der stå C for mit navn og F for familie. Da det så vil symbolisere hele min familie og ikke kun et medlem og så vil jeg altid have dem med mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie Nielsen

  Jeg skulle helt sikkert have et J for min kæreste Jens Chr. ! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  På mine lovetag ville jeg have bogstaverne J og S for Sarah og Jesper. Min kæreste har (endnu) ikke friet til mig, så det ville være så fint at have et smykke der symboliserer vores kærlighed til hinanden, når nu jeg ikke har en ring der kan pynte på min finger :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det skulle være L som både er min mors initial og min bedste veninde Lines, fordi de begge altid har været der for mig, og lyttet og støttet mig i nogle meget svære perioder hvor jeg har været ved at opgive, i forbindelse med nogle ulykker der har kostet mig en del af førligheden. De står begge mit hjerte ufatteligt nært:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil gerne have et S, for mit ejet navn, og et M, for min brors navn, til at stå i min halskæde. Jeg vil nemlig gerne vise ham, at jeg ser op til ham :-)
  Min mail: sfriis@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Steen

  Hvis jeg vandt, ville jeg gerne have bogstavet “c”, da det både står for mit eget navn, min ældste veninde og min mor :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla hansen

  Min kærestes forbogstav E (for Emerson) skal stå på mit love tag :-)
  Jeg mødte min kæreste for lidt over 2 år siden på en ferie i Italien, jeg talte ikke Italiensk og han kunne kun meget få “turist-vendinger” på engelsk. Sproget skilte os dog ikke ad, og efter få dage sammen denne sommer, vidste vi nok bare at det her det var kærlighed.. :-)
  En måned efter kom han første gang til Danmark og siden da har det ført til mange rejser frem og tilbage – sådan som det nu er i et langdistance forhold.. Kærligheden og glæden er stor når vi ses, men hold nu op hvor afstanden kan sætte sine spor, når den man elsker ikke er i ens arme. Jeg håber på at afstanden mellem os snart bliver lukket for good – men indtil da håber jeg, at kunne blive den heldige indehaver af dette smukke love tag fra Jane Kønig – et shout out til lige vores kærlighed – noget jeg kan bære med mig hver dag og som vil få mig til at føles lidt tættere på min mand i tiden hvor vi er hver for sig. :-) #loveknowsnodistance ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Lind

  Hvis jeg nu var den heldige, skulle det være en kæde med et R! En kæde fordi jeg er sygeplejerske og ikke må have armbånd på på arbejde. Et R for min helt fantastiske kæreste Rasmus!
  Hvis jeg selv må vælge udgaven, så skulle det være guld eller rhodineret sølv – selv om de alle er flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja H

  Rosa forgyldt sølv armbånd , med bogtaverne K & C
  – Det er for mig og min kæreste, vi har været sammen i 3,5 år nu <3

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Bogstav m for min søn og L for min lille datter og et f for min far som jeg lige miste ham så det vil vil være så dejlig at have ham tæt på mig men også. Jeg kan give den vider til min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kira

  Jeg ville vælge at have min mands forbogstav i mit lovetag, fordi han respekt god en mand og kæreste og lige forstår, hvordan han skal være der for mig i svære situationer.

  Hilsen Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Jeg ville have et M for min mor, som jeg mistet for 3 mdr af cancer. Så ville hun være hos mig hele tiden og give mig styrke i hverdagen.
  Og C for mit navn.
  Jeg krydser alt hvad der kan krydses, selv hundens poter bliver krydset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Karlov

  Det kunne være fantastisk at vinde en lovetag halskæde eller et armbånd.

  Jeg vil helt klart gerne have bogstaverne B & M sat i halskæden/armbåndet. B’et står for min mormor, hun hed Benny og var den mest kærligste person på jorden. Hun betød og betyder stadig alt for mig, selv om hun idag sidder oppe på skyerne og kigger ned på mig. Bogstavet M står for min kæreste Mathias, som jeg har været sammen med i 5 år. Han er det bedste jeg kunne ønske mig, og glæder mig til at dele resten af livet med ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Laurent

  Hej Kira.
  Da min dejlige hustru har fødselsdag i dag, ville det være en dejlig overraskelse til hende med kæden og vedhæng.
  Da jeg hedder Peter ville det måske være smart med et P, men hvis det er flere bogstaver ville MIV være perfekt, da det har været hendes kælenavn i alle de 32 år vi har kendt hinanden.
  Glæder mig til at høre mere.
  Hilsen
  Peter L
  Hustru Marianne’s husbond

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Gottorp

  et N, for min kæreste/forlovede Niklas igennem 4,5 årog et I, for vores fælles datter Isabella fra juni 2014

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jørgensen

  Der skal naturligvis stå S for min skønne kæreste Søren gennem fire år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Der skal stå F for min datter Flora. Senere vil jeg købe et N for min søn jeg venter til december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Kira.
  På mit love-tag skulle der stå C og D. Jeg hedder Cecilie, og min kæreste gennem 5½ år (vi har været forlovet i 3) hedder Daniel.
  Det skal være Daniels navn, fordi han er det menneske i denne verden hvis kærlighed er på størrelse med min mors! Spøj til side.

  Da vi kørte galt i 2009 efter at have været kærester i mindre end et år, bar han mig på WC når jeg skulle tisse. Jeg var stort set sengeliggende i to år, han tog sig af ALT husligt arbejde, kørte mig frem og tilbage til genoptræning, hospitalet, bar over med mit sorte humør og var generelt et uvurderligt lyspunkt i en MEGET mørk tid. Han gør sit bedste hver evig eneste dag, både i forhold til mig, men også i forhold til sig selv. Jeg kunne skrive en mindre roman om hvorfor han er den bedste mand i hele universet, men det aller bedste ved ham er at han vælger mig hver evig eneste dag. Og jeg vælger ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan N

  M – fordi jeg skal giftes med min elskede Martin her til næste sommer, og ville elske at bære det smukke smykke med hans “love tag” på vores store dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Bølling

  Der skal stå N (for Nanna) og S (for Stefan) vi har været sammen siden 82 og været gift siden 87, 4 dejlige piger og 3 skønne børnebørn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej kira.
  Jeg er vild med jane kønigs smykker og de har længe stået øverst på listen.
  Jeg kunne vild godt tænke mig en halskæde med et L, S og et lille E.
  Da Steffen og jeg lige har fået en lille dreng ved navn Elliot <3 Derfor ville det være guld og ha dem hængene om halsen ! Jeg vinder aldrig, håber denne gang er lykkes gang! Ha ha – Mvh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  Hvis jeg vinder, skal bogstavet være et T. Det er et forbogstavet på mine søstres navne, vores efternavn, og også min hunds navn. Desuden er jeg Tyr. Dejligt bogstav :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skulle der stå M på min halskæde – for min kære mor. Det skulle stå der, fordi hun altid har et godt råd, som jeg har brug for, og så giver det en rar følelse af at hun er med mig. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du en squat...hov, vent! Hvilken squat, der er jo så mange!