Småland med min forlovede

I denne varme: Sukkerfri San Pellegrino inspireret drink

Cool

Jeg elsker San Pellegrino med smag. Dan drikker dem i ny og næ, men de er så
sukkerholdige, at jeg prøver at lade være. Derfor “opfandt” jeg min egen, og jeg må sige, den er ikke dum.

Screen Shot 2014-07-23 at 3.19.02 PM

Jeg tager alm. danskvand (Sodastream bruger jeg), hælder citronsaft fra en flaske man kan købe i alle supermarkeder i, og til sidst drypper jeg et par dråber Isis SØD i. Det skal vitterlig ikke være mere end et par dråber, ellers bliver det alt for sødt! Smag selv efter.

tuti_can

Go´ sommerhede.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Småland med min forlovede