Chokolade kirsebærtræ. Det findes i Hornbæk, vidste I det?

Pift din ISIS sukkerfri bar op

IMG_0910 IMG_0912

I har sikkert set ISIS sukkerfri barer i supermarkeder som REMA1000, etc. Jeg fik en ide til at forny dem lidt så de får en anden smag men stadig uden af at tilføje en masse kalorier.

800704_crunchbarTIP: Indeholder kunstig sødemiddel. Du kan derfor købe dine UDEN sødemiddel og sukker her og mix med en lille smule honning og valle proteinpulver.
Disse er billigere og kan også bruges.

IMG_0907
Jeg smeltede noget mørk kakaopulver fra Urtekram blandet med lidt mandelmælk og rullede et par ISIS barer i den smeltede chokolade alt imens det stadig var i skålen over vandbad. Husk at sluk og lad det køle lidt af før du ruller. Jeg synes bare det er lettere at få dækket dem helt når man vender dem direkte i skålen med en ske eller gaffel.
Jeg rev noget citronskal og dryssede med det og med mandelflager. I fryseren med dem et par timer og de er klar til at spise. Jeg har hakket mine ud i små stykker så kan jeg nyde dem når lysten melder sig uden af at få for meget, for de mætter samt mørk chokolade kan blive kvalmt.

TIP: Isis har også sukkerfri chokoladebarer hvis man foretrækker dem i stedet for Urtekram.

God appetit :)

Følg med på Instagram hvis du vil have træningsvideoer med mere.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade kirsebærtræ. Det findes i Hornbæk, vidste I det?