Bliv bikini-klar med denne konkurrence: Vind solbriller og SHAI shavers

Hårbånd til dit trænings-hår

Screen Shot 2014-04-20 at 9.22.33 AM

Klistret. Ustyrligt. Utilregneligt. Stikker i alle retninger. Det lyder som dit barn, gør det ikke? Dette er ikke dog ikke børn jeg er ved at komme ind på, men hår. Mit hår er nogenlunde sådan under træning. Her har jeg fundet to løsninger, som det er lykkedes mig ikke at smide væk endnu. Den ene er fra Lorna Jane. Det er todelt, justerbart og kan holde selv de mindste totter i skak. Der er ikke silikone på indersiden, men det behøves der ikke være, for det smutter ingen steder. Der er to remme, således, at de kan holde på al hår, kort som langt. Det er jeg glad for. Køb dit, klik her

IMG_6053Disse hårbånd er fra Kari Traa (udtales Kari Trå) og især velegnet til løbere. Der er silikone på indersiden, så selv den værste vind (ikke den fra blæseren i fitness centeret) kan holde dit hår på plads. De kommer i flere farver og det er da bare med at få det hele til at passe sammen med resten af garderoben, ikke? Lidt må vi vel gerne gå op i den slags! Skulle du være sådan en type der finder det for vildt overdrevet opperen fedt at afslutte din vildt overdrevet seriøse løbetur med et glas vin eller en kaffe på en cafe, så kan du være sikker på, at du ikke ligner et fugleskræmsel i håret når du lander på stolen, for at sludre med bedsteveninden. :)
Kan købes her: Kari Traa

4 kommentarer

 • Jane

  Hvor har du fundet de lækre Kari Traa hårbånd i blå og grøn? Synes de er for fede! :) Kan kun selv finde dem i pink og orange..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Jeg har fået dem af dem. Men har ikke set dem andre steder. Måske kommer de snart? Skriv til Kari Traa evt :) Sorry jeg ikke kan være til mere hjælp

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Kender du prisen på de to ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Du skal klikke på links enten for at få prisen af forhandler eller for at gå direkte til køb (Kari Traa) der står også pris. Kender ikke prisen på Lorna Janes desværre. Er sikker på det ikke er det store.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv bikini-klar med denne konkurrence: Vind solbriller og SHAI shavers