Hvad er Low Carb High Fat (LCHF)

Denon: Pink og trådløs – afviser sved

IMG_4925 IMG_4929 IMG_4933 IMG_4935

Jeg har lige et lille tip. Hvis du mangler nogle svedafvisende høretelefoner, vil jeg anbefale disse. Måske de også afviser al form for nattesved ;) . De er fra Denon og henvender sig nok mest til kvinder…vil jeg mene. Men igen, vi er jo så forskellige :).

Hver gang du køber et sæt, donerer du i øvrigt 37 kroner til forskning af brystkræft. Det står på æsken.

Ligesom resten af hovedtelefonerne i serien Denon Exercise Freak er den pink udgave superlet og svedafvisende. Det gør den ideel til træning, og man kan bruge den til både at høre musik og besvare opkald fra mobilen, som er forbundet trådløs via Bluetooth til hovedtelefonen.

Hovedtelefonen leverer Denons velkendte hi-fi-lydkvalitet og fungerer perfekt med mobilapp’en Denon Sport (iOS og Android), som bl.a. kan bruges til at holde styr på både træningspas og kost.
Denons nye Exercise Freak-hovedtelefoner fungerer med alle Bluetooth-enheder og leveres med antibakterielle ørepropper (i størrelserne small, medium og large) og et mikro-USB-kabel til at oplade hovedtelefonen med.

Forhandler og pris
Denon AH-W150 Exercise Freak forhandles kun i Hi-Fi Klubben.

Vejledende udsalgspris: 699 kr.

For at det ikke skal være løgn, lytter jeg til denne sang. Godt være, at jeg snart er 40 år, og det er ved at være pinligt at lytte til “pussy on my mind, tighter than a headband” lyrik. Men jeg løber altså lidt stærkere med blandt andet denne sang på min playliste. #foreveryoung #wannabeteen

6 kommentarer

 • Mette

  Hej Kira,

  Jeg har lige et kort spørgsmål, jeg håber du vil besvare.
  Når jeg anvender MK olie og saften, er det så nødvendigt at tilføje yderligere kosttilskud? Fx. Omegapiller ved siden af? Hvis ja, kan du eventuelt fortælle hvilke, der ville være en god ide.

  Ha en rigtig god aften:-)

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Nej, det er det ikke. Men multivitamin skader ikke at indtage ved siden af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nøj de er fine. Dem ville jeg gerne eje :)
  Desværre koster de lidt mere end de 699 du oplyser, nemlig 999 på Hi-Fi klubbens hjemmeside :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Tak for oplysningen de har ændret prisen eller givet mig forkert info, jeg modtog en mail med prisen fra dem, tak dog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak.. Tippet kan jeg bruge som en gave:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er Low Carb High Fat (LCHF)