Abs – extraordinaire

abs

Hvis du vil optimere din mavetræning, kan du gøre som mig: Lægge en vægt mellem fødderne. Min er tre kilo.

Denne øvelse er nok ikke den bedste til uøvede. Man skal i øvrigt også passe på at man ikke taber vægten ned på sig selv.

Øvelsen:
Leg raise crunch-decline (altså skrå bænk nedadgående. Incline er når bænken bliver hævet opad). Den er rigtig god for mavemuskler. Den kan også laves som “hanging leg raises” dog uden vægt mellem benene, i stedet om maven i et bælte beregnet til formålet, for eksempel.

Man skal virkelig være opmærksom på, at man ikke overanstrenger lænden, da den også indgår i øvelsen på vej op. Man kan gøre sig selv den tjeneste, at have bænken vandret og ikke decline, altså skæv, som jeg selv foretrækker det. Det er svært at se på billedet.

Man skal også have fødderne flade, og sparke lige op og ikke hen over hovedet. Husk at spænde op i maven, og koncentrer dig om de muskler der trænes.

Jeg kører øvelsen til udmattelse. Til jeg møder væggen. To sæt.

HUSK: Brug ikke hænderne til andet end støtte + træk vejret.

Book mig til din træning. Resultater er en garanti – klik her

2 kommentarer

  • De abs driller altid! Tak for en video hvor man tydeligt kan se hvad du laver, den må jeg studere og have i mente næste gang jeg træner! :D

    Og ja, det afhænger af lav fedtprocent hvorvidt dine mavemuskler titter frem eller ej, men derfor kan man jo godt give dem tæsk til træning alligevel ;)

    Hilsen Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *