Køber de mærkeligste ting

Bliv stram i farsen :)

 

IMG_0461Har lige lavet interview til MSN om min nye forretning og lidenskab. Nemlig at jeg hjælper folk {kvinder} med at blive stramme i farsen. Sådan på den der vi har ikke tid til pjat-facon. Blandt andet, inkl. min programlægning en til to personlig træningstimer. Det er simpelthen fordi, jeg vil ha at mine klienter får en fornemmelse for, hvordan det skal føles når de går fra træning. Kan man hakke grøntsager om aftenen, har det ikke været hårdt nok :D. Det er de to sidste, og de hårdeste der giver noget. Glem ikke det. Desuden er det væsentligt for mig, at dem der kommer hos mig, får godt fat i teknikken :).
Jeg linker til det når det er online. Happy sunny day, peeps!!

 

3 kommentarer

  • Eva Kathinka

    Hvor er din smukke kjole fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Ved du hvad Kira… Du er SÅ pisse pæn og en KÆMPE stor inspirationskilde, motivator og rollemodel!! Og nu er du også “skyld” i, at jeg presser mig selv de to takes (forståes) ekstra med vægtene, OG har investeret (helt seriøst investeret) i et par brand nye løbesko… Har allerede smidt 8 kg ( du har ikke hele skylden, men en ret stor del af den) Tak for det! Knus Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køber de mærkeligste ting