Øget muskelvækst: Afprøvet og godkendt naturlig superfood

Guide: Stram i farsen! Sådan får du den der faste, stramme mave

IMG_4544

Jeg gik fra 1-pack til 6-pack på 10 uger, så forestil dig, hvad du kan gøre på seks måneder uden af at skulle gennem det vanvittige trænings regime jeg blev sat på. (Et jeg vil anbefale alle, der ellers har tiden til det – det ER det bedste jeg NOGENSINDE har gjort for mig selv).
Det var til mit store chok et fuldtidsjob både hvad angår kost og træning. Det KAN gøres for mindre og at få en 6-pack er da også rigtig fint, men min kunne jeg kun holde i tre uger, så var den fortid. Det er for mig ikke det værd. Jeg er kun interesseret i een ting og det er balance. Det skal også være sjovt at være her og for nogen er streng planlægning af kost og træning 24/7 lige netop det, men det er det ikke for mig.
Når det er sagt, så synes jeg også det er dejligt at have en krop jeg kan have det godt i, og jeg har det bedst i min krop når jeg træner og spiser sundt. Det er en investering lige nu og det er fremtidsinvestering af mange grunde.
Jeg ønsker ikke at være en der hopper af og på. Jeg bliver på og så gør jeg det i et moderat tempo uden af at forvente urealistiske ting af mig selv.
Min filosofi: 80/20. Lad det være sagt, at de sidste to måneder har været mere 60/40. Det har jeg ikke dårlig samvittighed over overhovedet. Jeg får ikke dårlig samvittighed når jeg ikke træner eller spiser rigtigt. Jeg tager mig bare sammen til at tage en snak med mig selv om hvorvidt jeg er tilfreds og er jeg ikke det, så ændrer jeg på det. Hvis det kan lykkes for mig, at ændrer på trælse vaner, så kan det også for dig. For mig er træning og kost ikke en religion, men et ønske om at være glad. Jeg er gladest der. Og så er jeg også glad når jeg finder et spejl der slanker :D. Der er simpelthen ikke noget mere demotiverende ens spejle der feder! De burde være forbudt ved lov.

Jeg får derimod dårlig samvittighed, hvis jeg træder på en snegl og ikke er sikker på den er død. Så må jeg tilbage og tjekke og sørge for, at den ikke lider. Sådan noget med mad og træning? Please! Det er ikke det, dårlig samvittighed er sat i verden for.

Der er mange, mange øvelser man kan lave for at få en lækker mave. En af øvelserne er at styre sin trang til sukker. Det er nok for de fleste den sværeste. De fleste kan lave en planke eller russian twist. :)

Lad os antage, at du er nogenlunde sukkerfri det meste af tiden og med en relativ striks kost, så vil de her øvelser om ikke andet, give dig en mere synlig og markeret mave. Hvis ikke, så vil de stadig gøre dig stærkere og det er en god ting. Lænd og mave bør trænes enten sammen eller hver for sig. Antagonist/agonist. Forside og bagside.

1.Russian Twist med vægt
Screen Shot 2015-12-25 at 20.06.55
2. Side plank
(Evt. med lille vægt i hånden)

plank-rotation

3.Decline crunch
(Video – igen pas på lænden og vælg også en vægt der passer således at du kan udføre de sæt du har sat dig til)
4.Lying legraise
(Video – her sænker jeg ikke benene helt for at skåne min lænd)
5.Knee tuck på bold
Screen Shot 2015-12-25 at 20.13.34

Jeg slutter ALTID af med planke enten på bold eller på gulv.

Ekstra:
Video: Scissor kick + Hanging leg raise

Screen Shot 2015-12-25 at 20.37.46
Screen Shot 2015-12-25 at 20.39.58

Tak for lån af billeder til Work out lab + Lean X Program

Husk lige at tjekke vægttabs challenge her

Screen Shot 2015-12-25 at 20.44.54

2 kommentarer

  • Trine K

    Hej Kira. Jeg træner også en del og er faktisk blevet rigtig glad for Leah Sarago træning, som er en form for ballettræning med kropsvægt og lettere vægte. Jeg har tit haft problemer med lænden, når jeg træner tungt, men efter jeg er begyndt at følge hendes videoer er det gået over og har fået et meget pænere lændesvaj. Prøv at tjek hendes lange videoer ud fx upper body og core. I starten synes jeg det var lidt skør træning, men halløj hvor er det effektivt til at stramme hele kroppen op :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øget muskelvækst: Afprøvet og godkendt naturlig superfood