Hvad er så godt ved kettlebell træning?

Tre lækre fra energilageret.dk

Det er tid til at give jer et par lækre links til snacks og sidevogne til jeres morgenmad, desserter, etc. Det er altid dejligt at forkæle sig selv, og kan man gøre det med low carb udgaverne, så er det jo fantastisk.

ISIS pålæg chokolade 34,00 med stevia sødemiddel
Klik her for link

IMG_3410

Uha, genial til søndagsmorgenbordet, smeltet på proteinpandekager eller smuldret over morgenens kalorielette is eller yogurt (jeg bruger Alpro nu, ikke skyr, men jeg er også gået 95% animalsk-fri).
For jer der er diabetikere, kan det være et rigtig fint alternativ til alm. chokolade.

Sukrins Fiber Sirup Gold 79,-
Klik her for link

Screen Shot 2015-11-12 at 12.02.34

Igen et rigtig fint alternativ til sukkerholdig sirup. Agave eksempelvis. Selvom agave unægtelig er sundere, kan vi ikke komme uden om, at agave sirup har over DOBBELT så mange kcal i pr. 100 gr. Så drop honning og agave og prøv denne sag næste gang du skal bruge sirup til din madlavning.

Primal bar, paleo 15,-
Klik her for link

Screen Shot 2015-11-12 at 12.03.37
Fantastisk til cykelturen, marathonen eller til mellemmåltidet. Den er omtrent rig på 200 kcal for en enkel bar, men til gengæld får du masser af energi og sunde sager. Nødder, dadler med videre består indholdet af, og jeg havde stor glæde af Primal bar da jeg skulle bestige bjerge i Chamonix. De smager rigtig godt, ligeledes. Den er ikke speciel rig på proteiner, så bør skal ikke anvendes som proteinbar.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er så godt ved kettlebell træning?