Shop Luksus // Logsus

Pænere hud med Qua Organic + solcreme

Desktop

Med en hud der egentlig aldrig har været særlig stabil {pæn, upæn, tør, irriteret, etc}, må jeg se i øjnene at min hud kræver en del pleje og dertil skal det siges det i den grad hænger sammen med hvad jeg spiser. I DEN grad.

Jeg fandt min Qua detox ansigtsmaske frem, som jeg havde glemt alt om, for at give huden et ordentligt gok i låget. Den skulle vækkes!

Jeg har også fundet min solcreme frem, som fremover skal bruges fornuftigt! Jeg kan nemlig se pigment fejl i min pande. Øv :(
Den er ikke en høj faktor da jeg ikke går så meget ude i solen med ansigtet eksponeret men jeg vil nu bruge den hver dag fra nu alligevel. Når jeg så skal stege, må det blive med en stærkere en. Solcreme kan erhverves hurtigt via www.postme.com

Qua Organic detox masken bider sig godt nok fast. Man mærker det lige med det samme. Efterfølgende er huden meget rød og tydeligvis påvirket. Desuden, ser man tættere på, kan man se at alle porer er rene. Det er som om snavset og de døde hudceller er slugt af masken og derfor må jeg erkende det har været et fornuftigt valg. Der er mange forskellige mærker og typer at vælge mellem, men så skal det altså også virke når man endelig beslutter sig for et bestemt produkt.
:)
Jeg brugte ansigtscremen bagefter.
Qua Organic kan købes hos blandt andet nelly.com og de produkter jeg har, som er face cream og detox mask kan købes her

IMG_0219

Rodeskuffen

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop Luksus // Logsus