træningsvideo debut - wuhuuuu

Brownies

Jeg skiftede smøret ud med olivenolie, og ikke så meget af det. Jeg skiftede sukkeret ud med Stevia rørsukker. (Naturligt sødemiddel). Man skal ikke putte for meget i, nærmest kun 1/4 del af, hvad opskriften siger man skal tilføre af alm. sukker, ellers får de en underlig bismag.

Jeg brugte ca. 7 spiseskeer olivenolie.

Jeg dryppede en fingerspids flydende vanilieessens i (supermarkedet)

Man kan sagtens bruge sukrin eller anden sukkererstatning eller måske honning (selv om det er tomme kalorier).

Jeg kan ikke helt vurdere hvor meget man så skal bruge men da sukrin er dyrt, ville jeg måske holde lidt igen, eller hvertfald på ingen måde bruge samme dosis som sukker. Det tror jeg heller ikke er nødvendigt ;)

Tilførte hakkede mandler. Jeg har også brugt kakaopulveret fra æsken hvor opskriften også er fra, længere nede.

{De er lidt tørre, da de lige er kommet ud af køleskabet. I sådan et tilfælde, anbefaler jeg, at man varmer dem i ovnen før man spiser dem, og pynter dem bagefter. Så smager de rigtig godt.}

Den usunde:
Jeg stak de store lakridser ned midten, efter de var færdige, mens de stadig var bløde.
Jeg har så lige pyntet dem med den lækreste finske lakrids fra Poul Pava, skumfiduser fra Tiger og mini chokolinser, også fra Tiger.
Desuden har jeg puttet selvsamme finske lakridser i dejen, sammen med de hakkede mandler.

Den hvide frosting er fra Betty Crocker og er herre usund.

Så nu er det op til jeres egen samvittighed at vælge: Med eller uden topping ;)

Poul Pavas hjemmelavede, søde, finske lakridser kan købes HER for 49,00 kroner

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

7 kommentarer

  • Mia

    Baaah! Din drillepind! Så er jeg jo ikke helt på røven, hvis du vil lave flere foredrag, hehe ;-) Det vil jeg så glæde mig til samt se frem til! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Du er skat!
    Jeg ville høre, om du afholder mere end et foredrag? Jeg er så uheldig, at jeg skal på min første arbejdsdag mandag, har jeg gået at vide, og i og med at det er den første, føler jeg ikke, at jeg kan holde fri :-( !!
    Det er bare SÅ ØV! Jeg havde ellers sådan glæder mig og nedskrevet spørgsmål :-(
    Afholder du endnu et kursus? Ligger du foredraget op på bloggen? Bliver det filmet? Laver du spørgerunde, eller er jeg vare godt og grundig på røven? :-(

    God dag!

    Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Du er totalt på røven ;) Tillykke med jobbet og jeg er sikker på at det ikke bliver det sidste ;). Vedr. det andet ved jeg ikke endnu.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Hvor ser de lækre ud, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave dem, meeeen jeg har brug for lidt mere præcise mål…?? Hvor meget olivenolie brugte du ca.? Og kan man bruge sukrin istedet for stevia? så ca. 0,5 dl.?? Tak for nogle rigtig gode fedtfattige og sukkerfri opskrifter..:) Glæder mig til at følge dig i tv.

    Hilsen Gitte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Hej Gitte, jeg har rettet i indlægget så du kan læse dit svar der ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hej igen søde Kira :-)

    Iiiiiih! Jeg håber, at det er i orden, at jeg stiller så mange spørgsmål hele tiden, men det er jo af ren nysgerrighed og interesse, og igen! Så er det så dejligt med en blogger det svarer, ikke bare i det hele taget, men hurtigt! Igen! Klap på skulderen her fra :-) !

    Nårh, mit spørgsmål i dag er (hehe), hvor man kan købe Stevia rørsukkeren, og om det bare er rørsukker, der udelukkende består af Stevia eller hvordan? Måske dumt spørgsmål, men ja. Og ligeså dine finske lakridser, hvor køber du dem? Og kan man spise dem med god samvittighed – så vidt muligt man nu kan det med lakridser – eller er der ligeså megen fedt og kulhydrater i dem, som der er i alle andre lakridser? Jeg er desværre stor tilhænger af lakrids og ligeså chokolade, når vi snakker slik. Har du nogle gode alternativet, hvor man bare kan have liiidt god samvittighed bag efter? :-)

    God dag!

    Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

træningsvideo debut - wuhuuuu