workshop med Helle & Linda

10 opdateringer på bloggen i dag…+ det sidste:

Jeg har lavet dagens sidste opdatering. Jeg skal have udrettet noget. Blandt andet skal jeg træne og som bekendt se mit eget tv progam på TLC i aften. WUUUHUUU er spææændt!!!

Vi “ses” i morgen.
Kh. K

Husk, du kan følge træning og kost her på bloggen. Se hvordan jeg kom i form og bliv inspireret!

4 kommentarer

 • Connie

  Hej Kira

  Så dit TV-program! Hold da op, det var en sej omgang! Du har godt nok været opsat på at det skulle lykkes. Jeg har implementeret nogle af dine maveøvelser i min træning, så fortsæt endelig med at lægge nogle videoer eller links til inspiration for os andre :-) … Jeg synes, at det er super flot det resultat du har opnået på så kort tid! Ville “dø” for dine arme :-) … mine mormor-vinger er ikke videre charmerende, og ved ikke helt om man kan forvente de store resultater i en alder af snart 46 år … jeg har “desværre” fokuseret for meget på løbetræning de sidste år, så det bliver kun til nogle armstrækkere (næsten) hver dag, men huden har sgu mistet sin spændstighed gennem årene. Det vigtigste tror jeg, det er at man yder en indsats … at man træner og giver den max gas … så er samvittigheden god og man ved, at man gør noget godt for sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er MEGA inspirerede. Fedt fedt fedt program!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  SÅ skal jeg mødes med Linda næste uge!! Fuck, hvor jeg glæder mig til at ændre mit liv!!!!!
  Håber at kunne lave en “Kira” ;) -på sigt… Heeh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul Pedersen

  Hej jeg prøvet blive ven med dig på FB forgæves. Har dame, men må håbe det smigrer, at jeg syntes du lækker og drømmedame og gode billeder du lagt ind. Du sgu lækker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

workshop med Helle & Linda