ingen lumre kommentarer, tak :-)

min dag time for time: ja, jeg bliver træt bare ved tanken

Sådan her er stort set alle mine dage ud for tiden:

Mellem kl. 7-8: Står op laver en kop sort kaffe og går med min hund.

Laver en times cardio på min crosstrainer i stuen.

Søndag i dag, så der skal jeg tage billeder af mig til selv og mål til min træner, så hun/de kan se hvordan min udvikling ser ud. Det foregår med tripod og selvudløser og er et rent helvede med de besværlige poseringer. Jeg bliver lige arrig hver gang og synes det er noget pis. Men sådan er det :).

Så skal jeg spise, nogenlunde samtidig med, at jeg tager min kreatin, for kreatin skal tages med kulhydrater for at få den optimale virkning. Kreatin: For det første vil du opleve øget muskelvækst i løbet af de første to uger samt en stærk følelse af ”pump” (blod i musklerne). For det andet kan du bruge den ekstra energi til at yde mere under din træning. For tiden spiser jeg risengrød kogt på vand til morgenmad. Det er som at spise luft. Men jeg binder meget væske så årsagerne til det, er mere eller mindre taget ud af min kost OG jeg skal tabe mig i fedt, så alt med fedt er også taget ud, mere eller mindre.
Jeg får dog nogle kulhydrater.

Jeg tager min kreatin 15 minutter før jeg starter træningen hver dag. Jeg har en fra Sverige hvor der er booster i. Det giver nemlig mere energi og er booster er ikke lovligt herhjemme. Min er med fruit punch!

Så skal jeg efter cardio spise igen. Jeg drikker vand undervejs. Det gør jeg sådan hele dagen ca. tre liter. MEN halvanden af de tre liter er vanddrivende kold eller varm the.

Jeg tager så op og træner – og hver dag varmer jeg op på crosstrainer eller romaskine, og jeg tager dips og chins. Uden for meget hjælp. Jeg skulle helst kunne tage dem uden støtte.

Jeg træner også baglår og forlår hver dag, bare ikke de samme øvelser!

Jeg træner maveøvelser hveranden dag, men boldøvelser hver dag mere eller mindre, fordi jeg gerne vil have en flot mave – og det virker.

Jeg har OGSÅ en swissbold foran fjerneren jeg sidder på om aftenen hvor jeg øver mig i at holde balancen uden at mine fødder rør jorden.

Nå, efter træning: Handle ind.

Hjem, gå med hund og lave 30 min. cardio på min crosstrainer.

Spise.

Pause og hygge om mig selv, hvad det så indebærer.

Jeg går først i bad i aften, btw, fordi…

Når min pause er slut, er det 30 min cardio igen. Det gør jeg gerne ved 21 – tiden.

Jeg spiser hele dagen, snacker på det mad jeg har i min kostplan som pt er rejer, æggehvide, grøntsager samt en proteinshake uden fedt og for mange kalorier til morgenmad. Enten Dymatize Iso 100 med berry, vanilla eller en med chokolade. Skal have lidt at vælge mellem :)

Ser jeg mine venner i denne tid? Nej!
Jeg træner, spiser, sover, arbejder, holder nogle møder og det er DET! Jo, og så min kæreste og familie ser jeg.

Men jeg har ingen fleksibilitet i min tidslægning som jeg plejer for tiden.
:)
Skal det være så hårdt at være på diæt eller komme i form? NEJ! Husk på at jeg er vært på et nyt dokumentarprogram på en time, der vises på TLC til efteråret der hedder Extreme Documentaries.  Men derfor kan du sagtens lade dig inspirere.

*Nogen vælger at starte cardio ud på tom mave om morgenen. Det kan jeg også finde på, uden kreatin og tage den senere, da jeg ved at starte på tom mave kickstarter fedtforbrændingen. Jeg hører delte meninger om dette. At det enten tager af fedt eller af musklerne. Folk kan ikke blive enige. 

*Der er meget, meget mere knyttet til min træning, kost og så videre end det jeg nævner, men det skal ses i programmet.

Ud over det, har jeg kastet min kærlighed på en grusom dyreværnssag. Læs om den her og se billeder. Det er ganske givet skrækkeligt! 

15 kommentarer

 • Pernille

  Hej Kira
  Jeg har altid lært at man aldrig må træne på tom mave da det lige netop får forbrændingen til at gå i stå så det undrer mig at du skriver det modsatte? Jeg er selv ernæringsvejleder og personlig træner, godt nok har jeg ikke arbejdet med body building, men kroppen arbejder jo på samme måde uanset om man træner for at komme i form og være sund eller man kun arbejder på at få en større muskel masse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej! I følge dem jeg træner med, træner de ofte på tom mave og de ligner ikke nogen hvis forbrænding er gået i stå . Så det gør jeg også hvis jeg har lyst :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej igen! Jeg har rettet i teksten da der er flere delte meninger. Nogen siger det forbrænder bedre men det er ikke SÅ meget alligevel. Andre siger slet ikke. Men ingen har været enig i at det ligefrem stopper forbrændingen.

   Nogle mener det gør det, at det tager fra fedtet. Andre mener det tager fra musklerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er godt gået!! Vil se frem til at følge dig og se billeder :)

  Jeg er selv i min flotteste form lige nu og aldrig har den været lettere at holde :)

  Keep up the good work, du er for sej! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du mærke eller se resultater af at bruge en romaskine Kira?
  Eller det er måske kun som opvarmning? :)

  Jeg bruger egentlig en romaskine ret ofte, og syntes den er helt kanon til at få gang i en masse muskelgrupper. Er i hvert fald træt i hele kroppen når jeg er færdig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Bruger den faktisk kun til opvarmning. Men har fået en crosstrainermaskine hjem i stuen, det giver noget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kira..

  Glæder mig rigtig meget til at se din form.. Jeg er Rikke Kiralys atlet og “lever lige pt det samme søde liv som dig” :-) Træning, mad, sove, træning, mad, sove, træ……Måtte lige skrive, da jeg kunne se, at du får den samme sure kreatin som mig haha.. .. :-D pyhh…

  Er planen forresten, at du skal stille op til stævne??

  Men keep up the good work… I follow

  Vh Annika :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Annika, ja det er ikke let, vi må se hvad det føre til! Held og lykke med det hele :-) Rikke er dygtig og sød.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Respekt for dig Kira :-)
  Går selv super meget op i træning og kost.
  Har du andre tips til at kickstarte fedtforbrændingen eller sætte den yderligere op?
  Jeg går nemlig på tom mave i forvejen om morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Sådan som jeg gør det eller prøver at gøre det, er at fordele min træning. Det vil sige, at jeg laver cardio mindst to gange om dagen. På den måde starter man forbrændingen op igen og igen. Det gør du også ved at lave en god portion af din sunde mad og have den i tupperware og gå og snacke. Så sætter du også gang i forbrændingen igen ;) Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Tusind tak for så hurtigt et svar :-) jeg vil følge dit råd.
   Hold k*ft hvor jeg glæder mig til efteråret, når vi kan se din forvandling! Jubii

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   DET gør jeg også!!!
   :-) Skulle det være en anden gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er meget fascineret over mennesker der går så meget op i sin træning. Keep up the good work, Kira ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej Kira – er fuld af beundring over, at du kan overholde sådan et program..!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ingen lumre kommentarer, tak :-)