ny hundebrevkasse

hundebrevkasse: chippen er væk

Hej!
jeg har fået en lille ny gravhund. Den var chippet og jeg har nummeret på chippen men nu hvor jeg har været hos min egen dyrelæge for at få pas kan de ikke finde chippen i hunden. Kan jeg forlange at den anden dyrelæge sætter en ny i den / betaler for en ny eller må jeg selv betale for at få en ny sat ind ?
den skal rabies vaccineres men får at vide at den skal være 3 md. er det bedre at vente mere end 3 md ?
Hilsen Tina

Hej Tina

Tillykke din lille nye hvalp, det er altid skønt med et lille livsstykke i hjemmet.

Med hensyn til dit spørgsmål, vil jeg starte med at sige at jeg ikke er dyrlæge, men jeg vil give dig min mening.
Når en hund har fået en chip i nakken, så er chippen ikke til at få ud igen, så den må jo være inde i hvalpen et eller andet sted. Så mon ikke dyrlægen finder den næste gang han tjekker din hvalp.
Med hensyn til rabies vaccinen, så blev min egen vaccineret mod rabies, da hun var tre måneder, så tre måneder passer nok meget godt. Mener det er noget med at hvalpene skal have en bestemt alder, for at kunne tåle vaccinen.
Med venlig hilse, og potedask
Clara Kofod
www.acedog.dk

Hej Tina,
Jeg synes du skal ringe ned til den dyrlæge der satte den ind, og høre hvad der kunne være gået galt.
Dbh. Kira

3 kommentarer

  • Heidi Jensen

    Ja det er virkelig skræmmende og noget jeg tænker over en del. For er hunden først væk, ved man ikke hvor den blir indleveret og alle stoler jo på, at lige netop deres chipaflæser virker. Nu er mine hunde fra udlandet, men det burde ikke betyde spor, har jeg sat mig ind i. Chipaflæserne burde kunne aflæse dem hvor som helst og når som helst og man kan gå ind og få det chekket gratis hos en dyrlæge. Man hører selvfølgelig om få sager, hvor chippen er “vandret” i kroppen, men jeg tror det hører til sjældenhederne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Jensen

    Hej
    Chippen er ikke væk. Der er nogle dyrlæger, hvis chipaflæser ikke virker og det er ret skræmmende. Jeg har 3 hunde, alle adopteret fra Grækenland og havde de to første med inde hos en dyrlæge på Østerbro, da de sku vaccineres første gang. Han kunne ikke finde deres chips. Og vi vidste jo at de var der. Så vi tog til en anden dyrlæge som fandt begge hundes chip med det samme uden problemer. Så venlig som jeg nu er, ringede jeg til den anden dyrlæge, for at sige til ham, at hans chipaflæser muligvis ikke virkede ordentligt. Det blev han meget fortørnet over, at jeg kunne finde på at sige, for det gjorde den ihvertfald.
    Jeg tænker det er skræmmende i fald ens hund blir væk, hvis der hvor hunden blir indleveret, at deres chipaflæser ikke virker…. Så blir hunden registreret som, at den ingen har og dermed afleveret som ingen ejer. Det er lidt frygtindgydende.
    Mvh Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dkira

      God pointe! Det er da skræmmende!! Især når man netop ved at 1: Det er loven, 2: Man gerne vil have sit dyr hjem, og her mener jeg ikke i en bodybag!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ny hundebrevkasse