I heart sundays: Bakery

My biggest birthday wish

De fleste kvinder ønsker sig tasker og sko. Jeg ønsker mig fødselsdag om sommeren. Jeg har fødselsdag den 29.november og det er ikke just tiden at sidde stille udendørs. Hvis jeg havde fødselsdag om sommeren, ville jeg holde den udendørs, og ville gøre det på følgende måde:

Jeg ville lave en udendørs biograf som set på billedet. Smide et lagen over en snor og lave et lærred. Dernæst, ville jeg lave en “candy station”, dekoreret med de smukkeste farver.


Det kunne være rigtig hyggeligt med nogle blomster også, og der er genbrug jo en fantastisk ting:

Lyskæder? Ja tak, dem kan man aldrig få nok af:

Filmvalget skulle efter min mening være en gyser, men da de fleste af mine venner er til romantik-pladder ville det nok blive nedstemt. Så napper vi da bare The Holiday eller The Notebook i stedet. Tilfreds?

Billederne venligst udlånt af Pottery Barn & sweetsensationscandystations.com

 

 

 

 

6 kommentarer

  • Skjold

    Planlægning, smukke, planlægning ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

    Tillykke med dagen, så. Vi må november hygge i stedet. Ja, jeg kunne holde den om sommeren, men det glemmer jeg jo hver gang hæhæ :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw! Jeg ønsker mig brændende en invitation til din fødselsdag. Det første billede er det hyggeligste billede jeg nogensinde har set, filmen The Holiday og ikke mindst slik er liiiige mig ;)

    Sådan en god idé!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hej Kira .. kender godt følelsen af at have fødselsdag om vinteren, hvor det for det meste altid er koldt og trist og umuligt og holde fest udenfor! Nogle gange ville jeg bare ønske jeg var blevet født om sommeren… hmmmmm dumme forældre !! :p ej, tillykke med d. 29.. jeg har forresten også fødselsdag den dag og det er jo lige om lidt. WUUHUHUU

    – SARA

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skjold

    2 muligheder, enten vælger du at holde din fødselsdag om sommeren når der er godt vejr, eller bare holde en sommerfest for dem du alligevel vil se til fødselsdag også holde en mere “afdæmpet” fest på dagen, bare et par idèer :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Doc

    Hey Kira. Jeg har fødselsdag d. 25. Juli. Skal vi holde fødselsdag sammen dér? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I heart sundays: Bakery