Mi Casa - no, not Su Casa...sorry

Glæder mig til at se en masse skønne kvinder

Jeg er på Femina messe i Forum, hvor vi (ChicaLogic) har en fin stand med masser af bobler, cupcakes og ikke mindst det vigtige: ChicaLogic! Vi giver kvinder mulighed for at rette op på deres PC fejl hurtigt og nemt. ChicaLogic er det eneste medie i Danmark, der giver kvinder IT / PC tips og tricks, samt leverer software designet til kvinders smag, behov og ikke mindst et sprog kvinder kan forstå. Vi taler ikke nørdsk, vi taler kvindsk.

:-)


Min søde assistent, Christina. Hun er en del af support teamet.

Huh…malwhat??! 
ER din PC langsom? Opfører den sig underligt? Ved du ikke hvad malware er og hvor vigtigt det er at gardere sig mod? Huh…malwhat??! Kan du selv scanne og tjekke for virus? Ja, dit anti-virus program gør det for dig…men!!! Du skal også selv scanne, believe it or not. Har du som mange andre, ikke en mand eller en IT kyndig ved hånden?

Vi kan hvertfald hjælpe dig, både på messen (stand 251 på balkonen) og på vores hjemmeside.

Vores anti-malware ChicaPC-Shield, agerer dørmand OG udsmider på en gang. Skulle en slem virus eller malware komme kravlende forbi dørmanden i din PC, står udsmideren klar og giver tilmed karantæne!

Læs mere om vores produkter, budskab, tips & tricks her: www.chicalogic.dk  
Benyt dig af messetilbud på ChicaPC-Shield og få en gratis PC rens med hjem, hvis du titter forbi vores stand. 30% af 166 kroner. Hmm, det er da en god rabat og billigere end at købe en ny PC. Forebyg, forebyg, forebyg.

KLIK HER – VIND EN SMARTPHONE

Kh. Kira

1 kommentar

  • Mette Marie

    Vi kigger helt sikkert forbi. Det lyder som en god ide!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mi Casa - no, not Su Casa...sorry